Az orvos számolta el a terhességi hetet, vagy baj van a picimmel?
Nekem a puffadás teljesen a 13-14. hétre múlt el, de ott már akkor volt egy pici dudorom:) az a baba volt!
De volt, hogy még előjött a 20. héten is!
29
Az első 11 hétben nagyon féltem én is. A 12. hetet úgy vártam, hogy hasonlatot sem tudok rá momdani:-)
Igazán akkor fogsz kicsit megnyugodni, amikor a doki mondja, hogy van szívhang és megtapadt. Ekkor elkezdesz azon izgulni, hogy a 12.hétig minden rendben legyen:))
A 12. Héten megnyugszol megint egy picit.12. Hét után a méreteit fürkészed, most miért csak ennyi, miért nagyobb stb:)))
16. Hét után mikor fog megmozdulni, ez most mozgás?-ezekkel a kérdésekkel bombázod önmagad:)
Amikor megmozdul, megint megnyugszol :-) de aztán, miért csak ennyit mozog, miért ilyen sokat stb:)))
Őszinte legyek, szerintem csak mikor a kezedben van a pici akkor nyugszol meg igazán. De biztos vagyok benne, hogy onnan meg jön a többi aggodalom, félelem. Miért sír, miért csak ennyit eszik, normál is e , hogy ezt csinálja stb:)
Tehát, amikor anyává válsz már a legeleje óta aggódsz...és ez így fog folytatódni:)
Én mindig azzal nyugtatom magam, egészségesek vagyunk és Ő is az.
Minden rendben lesz, hiszen jönni akart.
Én is (mai napig), mimdig a magzat méreteit sasoltam, olvastam a jeleket, mindent össze-vissza:-)
Egybe gondolj bele:
Mi a normális? Az, hogy egy nő terhes lesz és szül. Ez a norma. Ez a legnagyobb százalék. Ha terhes vagy ki is fog jönni. Nem az a mérvadó, hogy elveszíti valaki a babáját. Mindig erre kell gondolni.
Bizony sokan vesztik el a babájukat úgy, hogy még nem is tudnak róla, hogy terhesek voltak.
De amikor a terhességre fény derül, ott már igen kevés a lehetősége a rosszabbiknak:)
Csak nézz körül, mennyi ember van körülötted, mennyi a népesség?:)) na látod, sokan vagyunk...és most a babáinkkal együtt 2 vel többen leszünk:)
Van egy blogom, ha érdekel ott sok-sok mindenről beszámolok.
És sok minden megtalálsz ott:-)
Igaz, le vagyok maradva 2 héttel, lógok a 28. És a 29. Héttel:-) de azt ma vagy holnap pótlásra kerül:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!