Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
4 hónapja 10 hetesen elvetéltem. Azóta észrevettem, hogy hónap közepén van egy kis vérzésem. Bugyin nem hagy nyomott, általában úgy veszem észre, ha masztizom, bocsi, de máshogy nem tudom leírni.

2013. aug. 19. 06:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ovulációs vérzés lehet. Szóval semmi gond, vannak akiknél hónap közepe körül a peteérésnél minimális vérzés jelentkezik.
2013. aug. 20. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez azért nem ennyire egyszerű, mert ha valóban nem lenne "baj", akkor szerintem régen is lett volna.

El kéne menned dokihoz, egyrészt azért, hogy bizotosan minden oké-e (volt pl. műtét?), másrészt hogy megnézzék a homonjaidat.

Az enyém 8 hetes korától nem fejlődött, és azóta megtudtam, hogy az ilyen köztivérzések jelenthetik azt, hogy gond van a progeszteronnal, azt pedig okozhat vetélést. Az az igazság, hogy visszagondolva néha nálam is volt magaszat, de nem tudtam, hogy baj, és rendszeresen jártam dokihoz, és nem derült ki semmi, nem foglalkoztam vele, azt hittem, ovu vérzés és normális. Mostantól felírom, ha ilyet tapasztalok és megnézem, mikor jelentkezik. Aztán lehet, hogy nézetek egy hormonszintet, mielőtt újra próbálkozunk.

2013. aug. 20. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:

És az sem igaz, hogy peteérésnél minimális vérzés "jelentkezik", hanem "jelentkezHET" - és ez óriási különbség.

Ha minden más lehetőséget kizártak, minden negatív, akkor valószínűleg attól van, de így nem lehet ráfogni...

2013. aug. 20. 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!