Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után mennyi időnek...

Vetélés után mennyi időnek kell eltelni, hogy újra teherbe essek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem 5 hete volt missed ab.-om.Most várom az első menstruációmat,és az orvos nekem is azt mondta,hogy akkor jöhet a babatervezés újra,amikor lelkileg úgy érzem ,készen állok rá.Az én terhességem a kilencedik héten (7 hetesnek látszott) ment el. :( Szeretnék minél előbb újra teherbe esni,mert nem vagyok már fiatal (40 éves) és félek ,hogy kicsúszok az időből.Szóval...kedves kérdező,én azt mondom a következő menstruáció után,ha úgy érzed ti is próbálkozzatok!Sok sikert!!!! :)
2013. júl. 24. 15:38
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást. Én sem vagyok fiatal(38 vagyok) és nagyon szeretnénk már babát. Nincs még gyermekem,tehát első terhesség lenne. Ezért is szeretnénk minél hamarabb újra próbálkozni. A párom fiatalabb 6 évvel, Ő még ráérne..... én már sajnos nem. Nem vagyok elkeseredve,mert eddig mindenki azt mondta,hogy nem kell hónapokat várni,mert elég korán lett ez a vetélés. Mondhat bárki bármit,én tudom,hogy ott volt egy kis apróság és oka volt annak,hogy nem neki kellett megszületni. Igazad van egyébként,lehet nem a munka miatt ami lett, de mindenképp vigyázni fogok. Köszönöm a sok biztatást! És szorítok mindenkinek aki leírta nekem a történetét. Ezért jók ezek a fórumok,mert itt az ember rájön,hogy nincs egyedül a problémájával,más is ugyanezeken megy keresztül.Itt legalább lelket önthetünk egymásba. Köszönöm mindenkinek a segítséget. :)
2013. júl. 24. 17:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak még annyit tennék hozzá,hogy szerintem is vigyázz az emelgetéssel mert nekem is azt mondogatták hogy a terhesség nem betegség,és én terhesen ezt meg azt csináltam...Na igen!De nem közel 40 évesen.Szerintem nekünk már igenis jobban kell vigyáznunk,mert nem 20 évesek vagyunk!Fiatalon én is minden komplikáció,és nehézség nélkül végigcsináltam a terhességet!Mos viszont nekem is megfordult a fejemben...vajon nem az emelgetéstől ment el a babám???Ha majd újra kapok a sorstól egy újabb lehetőséget,biztos,hogy én is óvatosabb leszek a munkával! :)
2013. júl. 24. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!