Vetélés után a 2. menszi lehet még olyan erős, mint az első volt?
Most néztem vissza naptáramba (mostanában, még teherbe esés előtt kezdtem, leírom pontosan a napi tüneteket), s látom, hogy majdnem dettó ugyanez volt, mint most. 1. nap gyenge, 2. nap kicsit erősebb, 3. nap ömlött a vér, 4. nap kicsit alább hagyott, 5. nap még gyengébb, 6. nap alig. Most: 1. nap nagyon pici pirosas folyás jellegű délelőttől, délután is, meg estére is kicsi. 2. nap gyenge vérzés, 3. nap ömlött a vér, 4. nap (ma) főleg délelőtt erős, délutánra enyhült, estére még jobban. ...lehet, hogy ez most már mindig így lesz?
Terhesség előtt úgy volt, hogy első nap csak szinte barnáztam, de csak tényleg egy-két pötty, 2. 3. nap kemény, aztán egyre gyengébb egészen 7. napig, akkor már ugyanolyan, mint az 1. nap. Szóval lehet, hogy most változtatott ez az egészen, vagy csak átmeneti, nem tudom, de eddig 27-29 napos volt, most meg 1. alkalommal 31 napra, 2. alkalomra 26 napra jött meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!