Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab milyen? Nagyon félek.

Missed ab milyen? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Azt hittem, a szülés a legrosszabb, de azt hiszem, tévedtem.
2013. júl. 2. 02:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt se tudom, hogy próbálkoznék-e majd újra.
2013. júl. 2. 02:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Nem olyan vészes, elaltatnak, nem érzel semmit. Nekem 6 hetesen ment el 8 volt mire észrevettük. Egy nap alatt túl lettem rajta. A következő mensturációt megvártam utána rögtön terhes is lettem, most nemsokára szülök :) Minden jót!
2013. júl. 2. 06:15
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez lelkileg borzasztó inkább. Maga a műtét mondhatni semmi.

Viszont feldolgozni nehezen lehet, mindig emlékezni fogsz/fogunk rá. Nekem most múlt el az első menstruációm a műtét óta. Fizikailag minden oké, de lelkileg nem vagyok sokkal jobban. Pedig becsúszott baba volt! De ez nem jelent semmit...

Kitartás, sokaknak nagyon hamar sikerült újra teherbe esni és egészséges babát világra hozni!

2013. júl. 2. 07:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Még sosem voltam kórházban...
2013. júl. 2. 08:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia!Jövök bátorítalak!:-)Én is nemrég estem át rajta, a műtétet megelőző 2 hetet végigsírtam, azt hittem megőrülök, ráadásul jól meg is félemlítettek, milyen borzasztó lesz...megkérdeztem az orvosom pl. hogy a tágítás annyira fáj???Mire Ő mondta hogy nem...és neki lett igaza!Bementünk reggel a férjemmel, beregisztráltunk, őt hazaküldték, én felkerültem az osztályra, átöltöztem, rögtön meg is kaptam a tágítót (nem tudom neked lesz e, ha igen ne félj!!!) alig éreztem, utána jöttek a menstruáció szerű görcsök, mondjuk az fájt egy kicsit (de simán kibírható), aztán 13.00 körül a műtét, saját orvos végezte, és kb 1 óra múlva ébredtem fel az ágyamon. Mikor felkelhettem, kb. 2 óra múlva, a nővér ott volt velem, megijedtem, mert elég véres volt az ágy alattam, de rögtön kicserélte a lepedőt, szóval ezzel ne törődj!A dokim írt fel ergam cseppet és antibiotikumot, meg ellátott tanácsokkal. A kórházban még véreztem, aztán másnap itthon semmi, következő nap indult be, akkor görcsölgettem és kb 10 napig tartott, de gyengén!Este 20.00. kor jöhettem ki a kórházból a férjemmel!Szóval összegezve: én annyira féltem ettől, hogy leírni sem tudom!De most itt vagyok és téged nyugtatlak!Kérlek ne félj!Ezt most könnyű írni, de adjon erőt, hogy sokan sajnos, de túlestünk rajta és hidd el fizikailag kibírható, lelkileg rossz, de tovább kell lépni!!!Szorítok, minden rendben lesz!!!
2013. júl. 2. 08:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves választ, nagyon ki vagyok borulva. Az altatás hogy történik? Azt mondták, felületes, de annyira tájékozatlan vagyok.
2013. júl. 2. 09:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Ráadásul még ájuldozós is vagyok.
2013. júl. 2. 09:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia,

vénás altatás lesz.

Az,hogy felületes,nem azt jelenti,hogy félig ébren leszel,hanem,hogy rövid ideig tart.

Ne félj,semmit nem fogsz érezni.

2013. júl. 2. 12:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia, 5-ös vagyok megint. Én bementem a saját lábamon a műtőbe, sokan voltak bent, felfeküdtem az ágyra, nagyon magasra kellett emelnem a lábam:-)leszíjazták, arra emlékszem.Kedvesek voltak bent. Két oldalon állt egy-egy orvos, egyférfi és egy nő. A nő mondta el ne húzzam a kezem,mert adja az altatót és mondta egy kicsit csípni fog...valóban, beszúrta, éreztem, hogy árad szét bennem a csípős valami...erre gondoltam, kb 10 mp és elaludtam...és kb 1 óra múlva ébredtem fel...még annyi, hogy altatás előtt emlékszem kerestem az orvosom a "sok zöld ruhás között", mikor megláttam megnyugodtam!Ne félj, hidd el, nem lesz olyan rossz, mint gondolod!
2013. júl. 2. 18:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Világéletemben úgy voltam vele, hogy abortusz soha. Gyakorlatilag mégis ott tartok, annyi a különbség, hogy nem az én döntésem volt, ezt dobta a gép. :(
2013. júl. 2. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!