Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a baj? Ma vagyok a...

Mi lehet a baj? Ma vagyok a 36. napom, a hőm 37.3, napközben is magas. Október elején volt egy missed ab. -om, (6 hetes), és most nagyon félek.

Figyelt kérdés
Hányingerem nem nagyon van, viszont farkas étvágyam, konkrétan akármit megeszek válogatás nélkül! :) A melleim extra érzékenyek, melltartó nélkül nem tudok létezni. Mi a véleményetek?
2011. jan. 11. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez kérdés a 36.ciklusnapon? Csinálj egy tesztet ! Már kimutatná ! Drukkolok ! De miért félsz ? Nem szeretnéd a babát ?
2011. jan. 11. 14:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Dehogynem, éppen ezért félek, hogy már egyszer volt baj, és most remélem, minden oké lesz, ha nem más baj van....bár nem érzek semmi problémát...néha icipicit mensisen görcsölök, de inkább nem is görcs, csak olyan érzés...
2011. jan. 11. 14:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Okozhat ilyen tüneteket más is? Pl. ciszta? Már nem vagyok normális.... :)
2011. jan. 11. 14:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem reménykedhetsz, na és persze tesztelj!!!!
2011. jan. 11. 14:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Tesztelek hamarosan, de félek a csalódástól már...megvárom a párom, és együtt tesztelünk egyet! Köszi a biztatást!

:)Próbálok pozitívan hozzáállni.

2011. jan. 11. 15:18
 6/10 anonim ***** válasza:

szia!

teszteltél? eredmény?

2011. jan. 11. 19:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem, csökken a mellfájdalom, lehet, mégis megjön, bár már nem tudom, mit higyjek! A hőm még mindig magas, 37.2 ma reggel, napközben még ennél is magasabb...néha apróbb mensis érzések...csak ez a csökkenő cicifájdalom ne lenne....szerinted?? Még reménykedhetek?
2011. jan. 13. 08:10
 8/10 anonim ***** válasza:
én tesztelnék a helyedben, minthogy bizonytalan legyek
2011. jan. 13. 09:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Teszteltem tegnap délután, negatív. Aztán elkezdtem görcsölni, és megjött.....viszont a hőm még mindig 37.3, amit nem nagyon értek. Szerinted? A teszt előtt bár sokat ittam, azért gondolom jó eredményt mutatott, gondoltam, csinálok majd még reggel egyet, de hát,megjött, így nem csináltam. Csak a hőmet nem értem, beteg nem vagyok, mire megjön, addigra mindig leesik legalább 36.5-re minden hónapban...???
2011. jan. 14. 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:
sajnálom. Lehet most később fog leesni. Sajnos ilyen vicces a női szervezet.
2011. jan. 14. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!