Hogy döntenél a helyemben?
Ikreket várok. Ma elöntött a vér, bementem a kórházba és az egyik magzatnak nincs szívhangja már (11 hetesek).
a, mindkét babát elvetetnéd.
b, műtéttel a halott magzatot eltávolítani. Ebbe a másik magzat is belehalhat.
c, végighordani a terhességet (vagy kilökődik a halott magzat vagy nem. A másik így is veszélyeztetve van. Hullamérgezést kaphatok én is és az élő magzat is.
Kérlek segítsetek nekem hogy döntsek?
Én csak példát tudok mondani. Az unokatesóm lombik kétpetéjű ikreket várt. Az egyik egy idő után nem fejlődött tovább. Folyamatosan figyelték, nem nyúltak hozzá, és az egyik felszívódott, a másik egészségesen, időre megszületett.
De ez nem jelent garanciát rád nézve sajnos, csak bíztatásul írom, hogy ilyen is van.
Nagyon sajnálom,ez nagyon nehèz lehet! A másik baba is èletkèptelen volt vagy az elhalt magzat miatt lett baja?
Esetleg ha èletkèptelen volt a másik babócától függetlenül talán akkor könnyebb lehet feldolgozni!
Igaz ez így is szörnyű! Szurkolok,hogy mi hamarabb felèpülj lelkileg is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!