Van olyan akinek volt már spontán vetélése?
Figyelt kérdés
az kèrem írja már le nekem hogy milyen tünetei vannak ès hogy nektek hogu zajlott le,mert most több mint valószínû hogy èn is elvetèltem.2013. jún. 6. 19:40
11/22 A kérdező kommentje:
grat a picihez. szted nekem van esèly h megmarad a baba???
2013. jún. 6. 20:57
12/22 anonim válasza:
Nem latta a doki a terhessegemet, azt mondta hogy nagyon pici volt meg. Talan ez egyben szerencse is volt.
13/22 A kérdező kommentje:
ès akk ezek szerint neked is a vèreredmènybõl àllapítottàk meg? mennyi volt neked a hcg???
2013. jún. 6. 21:03
14/22 anonim válasza:
9 vagyok: Lehet félre érthető volt a válaszom. 5 hetesen elvetéltem, ami orvosilag nem lett alátámasztva. Egy hét késés után rendesen megjött a mensim. Dokihoz mentem mert volt 6db pozitív tesztem, de ő semmi babát nem látott, nem volt ott semmi. Aztán mivel nem kellett várnunk következő hónapban terhes is lettem megint, így most várom a második (de első élő) babámat 17 hetesen. Nekem a doki semmi vérvételt vagy hasonlót nem csinált, megnézett hüvelyi Uh val és nem látott semmit. A mostani picimmel 6 hetesen mentem dokihoz és már volt szíve, és amikor 7 hetesen véreztem akkor sem volt vérvétel csak megnézték a szívét ami szépen vert.
15/22 A kérdező kommentje:
èrtem.nekem nèztèk a vèrembe a hcg szintet ami 3.10 csak azt nem.tudom h ez jó v kevès mert vki azt mondja h 5 alatt nem beszèlünk terhessègrõl. de a doki azt mondta h terhes vagyok v voltam. de ezt csak akkor tudjuk meg ha elmegyek majd ujra vèrvètelre ha 0 lesz akk csak voltam ha nõ akk meg maradt a baba.
2013. jún. 6. 21:20
17/22 A kérdező kommentje:
köszönöm szèpen mindenkinek a válaszát
2013. jún. 7. 10:31
18/22 anonim válasza:
sajnos enis igy voltam,azaz erösen görcsöltem kb egy ora hosszaig majd elkezdtem barnazni aztan vereztem de nagyon gyengen. voltam ügyeleten de mindent rendbe talaltak kaptam tablettakat. masnap egy vercsomo jött ki belölem aztan ugyanugy gyengen epp hogy vereztem hatmadik nap pedig kicsit erösebben mintha menstrualtam volna negyedik nap elmulott,aztan doki mondta hogy elment a babam. közbe felhivtam az orvosom es csak anyit mondott hogy mig nemömlik es nemgörcsölök fölösleges bemennem mert nincs baj. hat nàlam pedig volt !!!
19/22 A kérdező kommentje:
sajnom:( èn nem görcsölök. nekem 3 ttesztem lett pozitív de 4napig vèrzetem.most már èpp h barna van. de nálam terhessèvet nem állapítottak meg. csak tippeltek h elvetèltem. a vèreredmènybôl mondták h baba volt vagy van! de èn olvastam már olyat is h 4napig vèrzett majd 2 hèteg barnázott de a baba megmaradt. remèlem nálam.is. sztetek van esèly h nekem megmarad a baba?
2013. jún. 7. 19:35
20/22 anonim válasza:
szerintem sok esélyed van ha nincsennek görcseid és nemdarabos a vér. mikor mégy vissza vizsgálatra? majd jelezz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!