Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Van olyan akinek volt már...

Van olyan akinek volt már spontán vetélése?

Figyelt kérdés
az kèrem írja már le nekem hogy milyen tünetei vannak ès hogy nektek hogu zajlott le,mert most több mint valószínû hogy èn is elvetèltem.

2013. jún. 6. 19:40
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Görcsöltem majd véreztem. Mintha menstruálnék, csak többet. Bementem a kórházba, mondták hogy befejeződött spontán vetélés. Nem kellett utána beavatkozni. 2 estét bent voltam, hazaengedtek és 4 héttel később be kellett mennem. 9 hetes terhes voltam.

Ha gyanítod hogy baj van, menj kórházba.

2013. jún. 6. 19:42
 2/22 anonim ***** válasza:
görcs (nekem eléggé fájt), vérzés, kb. mint egy menstruációs ciklusnál. Szerencsére műteni nem kellett
2013. jún. 6. 19:56
 3/22 anonim ***** válasza:
Nekem rettenetes fájdalmaim voltak, és nagyon erős vérzésem volt, aztán megtörtént, látható volt a folyamat vége! :-( 9 hetes voltam
2013. jún. 6. 20:09
 4/22 anonim ***** válasza:
Nekem úgy kezdődött, hogy elkezdtem vérezni nagyon picit délután, előtte kicsit fájt a hasam, de egyáltalán nem volt vészes. Másnap elmentem a dokihoz, akkor már eléggé vérzett, mint egy kezdődő menstruáció, ott még látszódott az embrió az uh-on, de szívhang nem volt és kisebb volt a naptári koránál, beküldött a doki másnapra a kórházba, viszont éjszaka brutálisan véreztem, de komolyan nem hittem el, hogy ilyen van. Mindent átáztattam, ágynemű, ágy, hálóing, betétnek semmi értelme nem volt, csak a fürdőkádban bírtam létezni, nem fájt jobban mint egy erősebb menstruáció. Reggelre már csökkent annyira, hogy be tudtam menni a kórházba, ott akartak kaparást, de nem vállaltam, hiszen kb minden távozott (darabos vérzés) még kb 2 hétig véreztem, utána mentem kontrollra, minden rendben volt. Bocsi a túl részletes leírásért.
2013. jún. 6. 20:11
 5/22 A kérdező kommentje:
voltam orvoshoz .nekem ugy kezdõdött h kèsett a havim múlthèt kedden teszteltem.ami negatív lett de szombaton újra teszteltem mert èreztem a terhessèg jeleit. de szombat d.u. elkezdtem vèrezni majd hètfõn ujra teszteltem az is pozitív lett. de aznap elmentem orvoshoz nem látott terhessèget. azt mondta valószínû h elvetèltem. kedden újra teszteltem az is pozitiv lett. elküldött vèrvètelre a hcg-m 3.10 azt mondta ma h terhessèg volt vagy van. jövõhèt pènteken újra vèrvètelre kell mennem h csökkent vagy nõ a hcg azt mondta a doki h ha elvetèltem akk 0kell lennie a hcg szintnek. de èn nem görcsölök semmi amikor elkezdtem vèrezni akk görcsöltem.enyhèn de mèg annyira sse mikor norm megjön.nèha barnás nèha kevesebb vèr jön belõlem. sokkal kevesebb.mint a mentruációm szokotr lenni. sztetek van esèly h megmarad a baba?? 20 èves vagyok ez lett volna az elsõ babám.
2013. jún. 6. 20:17
 6/22 A kérdező kommentje:
sajnálom h veletek is megtörtènt. csak èn azt nem tudom h mennyinek kell lennie ilyenkor a hcg-nek??? szerettem volna ezt a babát. senni esèlye h megmarad? mert halottam már olyat h bevèrzett ès a babának semmi baja. de nekem terhessèget nem látott aaz orvos. csak a hcg szint alapján mondta h ott van vagy ott volt a baba :(
2013. jún. 6. 20:21
 7/22 anonim ***** válasza:
Kesett egy napot, teszteltem pozit. Masnap vereztem. Darabos nagyon fajdalmas verzes volt. Masnap doki. Mondta h nem kell beavatkozni. elveteltem. Harom honapra ra egy este alatt ossze hoztuk a fiunkat. Ez a terhesseg is verzessel kezdodott...de szerencsere megtapadt rendesen. Ugyhogy kitartas!!!
2013. jún. 6. 20:42
 8/22 A kérdező kommentje:
gratulálok a kisfiúhoz :) ès neked látták a terhessèget?
2013. jún. 6. 20:44
 9/22 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen vetéltem el, 6db pozitív tesztem volt, és egy hét késés után megjött rendesen a mensim. Nekem soha nem késik, és hát a tesztek is jól látható bár halvány pozitívak voltak. Még is mikor kezdődött a mensim rohantam a dokihoz, de semmi babaára utalót nem látott. Azóta 17 hetes pocakos vagyok.
2013. jún. 6. 20:51
 10/22 anonim ***** válasza:
9 vagyok: Még annyi, hogy a mostani picimmel véreztem 7 hetesen, nem volt sok és csak néhány órát tartott, olyan közepes mensis vérzés volt. De nekem ekkor már volt szívhang ja a picinek, és a vérzésnél is minden rendben volt vele szépen látszott.
2013. jún. 6. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!