Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélésnek nevezhető e ez?

Vetélésnek nevezhető e ez?

Figyelt kérdés
Ha vkinek pl pontosan a 28.napon jön meg,de előtte 1-2 nappal volt + tesztje.
2013. jún. 5. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy vetélés, igen.

De ha tényleg pozitív volt az a teszt, és a mensi sem a szokásos, mondjuk kevesebb ideig tart, más az állaga, akkor érdemes utána még egy tesztet csinálni, mert van, aki kicsit vérzik még a terhesség idején is.

De ha ugyanolyan mensi, mint szokott, vagy netán erősebb, görcsökkel is jár, akkor sajnos nem jött össze.

2013. jún. 5. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen csinálj még egy tesztet. Én az első babámnál jártam úgy, hogy megjött. Majd kiderült, hogy 6-7 hetes terhes vagyok.
2013. jún. 5. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet terhesség, de ha kevesebb a szokásosnál csinálj még egy tesztet,ha viszont erősebb akkor lehet,hogy vetélés!
2013. jún. 5. 17:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Kevesebb volt jóval,2 napig tartott és csak 1iken volt erősebb vérzés,másik már csak barnázás. Tesztet nem csináltam,az csak úgy eszembe jutott,h mi van ilyenkor. Köszi a válaszokat. Abban nem is merek reménykedni,h terhes vagyok mensi mellett,nincs nekem sajnos olyan szerencsém.
2013. jún. 5. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!