Mennyire nevezhető barnázásnak?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok kb, szerdán megyek orvoshoz, előtte nem tudok. Ma reggel vettem észre, hogy a wcpapíron ha benyúltam kicsit barnás volt. A tisztasági meg normál használatnál nem lett barnás, csak benyúláskor. Ez mennyire jelent rosszat.mit javasoltok szerdáig? pihenek, femibiont és c vitamint szedek !2013. márc. 31. 12:03
1/18 anonim válasza:
Már írtam neked az előző kérdésednél,de leírom újra.Ez annak számít!Nekem is épp ilyen volt.Vagyis még van.Feküdj,ne emelj,szedj c vitamint és görcs esetén magnéziumot.Amint tudsz,menj orvoshoz,mert lehet,hogy semmi baj sincs,de lehet,hogy van.Egy 9hetes km
2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor igy is teszek ! Remélem rendbe lesz minden!!
2013. márc. 31. 12:10
3/18 A kérdező kommentje:
Szerencsére görcsök nincsenek ! remélem ez jót jelent..
2013. márc. 31. 12:11
4/18 anonim válasza:
Szia! Nekem ugyanez volt. Kórházba kerültem. Utrogestant kaptam. Szerencsére elmúlt, már 24hetes vagyok:) Nekem csak törléskor volt barna. Szerintem minél előbb menj orvoshoz. Kelleni fog neked is hormon pótlás, szerintem.
5/18 A kérdező kommentje:
Köszi! Sima törléskor semmitcnem látni, csak most h benyúltam picit a papírral... Pihenek remélem szerdáig javul! Kedden másik orvos van lehet muszájból elmegyek hozzá..
2013. márc. 31. 12:38
6/18 anonim válasza:
Elsovel mindenben egyetertek! Amig nem tudsz orvoshoz menni, addig is szigoruan fekudj! Nekem is sokaig "csak" ez volt, aztan lett cifrabb is. De szigoru fekves es szoros orvosi kontroll mellett ma toltom a 10. hetet. (nem mult el telhesen a mai napig sem)
7/18 A kérdező kommentje:
Kitartást ! Hát kiváncsi leszek, mit fog mondani.ez lesz az első vizsgálatom, mióta pozi lett a teszt
2013. márc. 31. 12:56
8/18 anonim válasza:
Gratulalok a babohoz! Biztos minden rendben lesz, de azert vedd komolyan a barnazast es azt is amit az orvos mind majd. Boldog babavarast!
9/18 A kérdező kommentje:
Köszi!! Igérem! :-)
2013. márc. 31. 13:33
10/18 A kérdező kommentje:
ha már nem barnázás hanem vérzés akkor reménytelen h holnap vmi biztatót mond a doki? legalább tudni fogja mért nem maradt meg?
2013. ápr. 1. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!