Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi nevezhető szorulásnak...

Mi nevezhető szorulásnak terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Kb 30 hetes vagyok, és 3 hete gyakorlatilag 4-szer volt elenyésző mennyiségű székletem. Ez nagyon nagy gond, vagy normális szerintetek. Ezzel együtt indult a gyomorsav megjelenése, és sajnos újra hányok is. Ti tapasztaltatok ilyet? Nektek mit mondott a doki?
2010. szept. 24. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon szorulásos voltam, de ez nem tűnik normálisnak.

Én a világon minden praktikát kipróbáltam, ami létezik, egyedül a beöntés segített, a második terhességem alatt gyakorlatilag az utolsó fél év így telt. Nekem megérte, mert nem volt annyi kínlódás, az aranyerem így is kijött, viszont szülés után hamarabb regenerálódtam, mint első bab után, amikor végigkínlódtam a terhességet...

Jobbulást!

2010. szept. 24. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is a 30 hétben járok, és nekem is vannak olyan időszakok, amikor nincs széklet,3 nap is kimarad. Szedek vasat , és ha 3 napig semmi, akkor a 4. napon nem szoktam bevenni, akkor szoktam barackkompótot enni, meg sok rostos üdítőt iszok. Ez általában segít.

Valamelyik nap én is hánytam, de valószínű azért mert reggel éhgyomorra zöldteát ittam. A gyomorsavat csak akkor érzem ha nincs legalább két párna a fejem alatt, ülve viszonylag észrevétlen.

remélem segít valami neked is, mert elég kellemetlen ha már több napja nem tud magán könnyíteni az ember.

Mikorra vagy egyébként kiírva?

2010. szept. 25. 10:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Programozott császár lesz, úgyhogy dec közepén babázok :)

Mielőtt valaki lehurrog, nem önszántamból vágatom magam, hanem mert az első gyerek sürgősségi császárral született, a hegg nincs túl jól, már most vékonyodik, ráadásul gerincsérv gyanúval vizsgálgatnak, csak most nem akarnak röntgenezni, ja és a pocilakóm még mindig harántfekvésben:(

2010. szept. 25. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!