Mennyire nevezhető barnázásnak?
Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok kb, szerdán megyek orvoshoz, előtte nem tudok. Ma reggel vettem észre, hogy a wcpapíron ha benyúltam kicsit barnás volt. A tisztasági meg normál használatnál nem lett barnás, csak benyúláskor. Ez mennyire jelent rosszat.mit javasoltok szerdáig? pihenek, femibiont és c vitamint szedek !2013. márc. 31. 12:03
11/18 anonim válasza:
A masik kerdeshez mar mindent leirtam, rohanni kene orvoshoz!!!
12/18 anonim válasza:
Merthogy meg nem remenytelen, de mielobb kell hormonpotlas! Jajj, mar reg kellett volna...
13/18 anonim válasza:
Első vagyok!Hallgass mstyra!Bennem ismeretlenül ugyan,de ő tartotta a lelket!Menj orvoshoz,de nem reménytelen a helyzet,én is véreztem 2x is!
14/18 A kérdező kommentje:
köszi! igen,kis erőt ad nekem is az ő tapasztalata!! csak félek...görcsöm nincs, csak az eddig hasfeszülés, étvágytalanság, émelygés, ciciérzékenység..de tudom elvileg ez megmarad még vetélés után is egy darabig! igazából a természetre bizom magam, és azt teszem amit megkövetel! legalább tudom h teherbe tudok esni ! 2 hónap után sikerűlt az első próbálkozásunk..remélem lesz folytatása
2013. ápr. 1. 14:38
15/18 A kérdező kommentje:
sajnos ma dolgozok :( holnap megyek csak orvoshoz...
2013. ápr. 1. 14:38
16/18 anonim válasza:
Dolgozol????Feküdnöd kellene!!!Szigorúan!!!szintén az első...
17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tehetem meg :( :(
2013. ápr. 1. 15:04
18/18 anonim válasza:
Akkor kapaszkodj a tenybe, hogy piros es folyos, egy fokkal meg mindig jobb, mintha sotetebb, suru es darabos lenne. Kimeld magad, legy nyugodt, es nagyon-nagyon optimista! Ha tudsz, relaxalj egy nagyon picit es koncentralj arra, hogy a pici eros es minden rendben lesz. Akkor ennyit tudsz tenni. Irj majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!