Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikortól számít menstruációnak...

Mikortól számít menstruációnak, és meddig nevezhető barnázásnak?

Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok a dologban, és nem tudom eldönteni, hogy a barnázásba az is beleszámít, ha sok barnás vér jön, vagy már csak ami kis fehér folyás mértékű, vagy kicsivel több? És menstruációnak csak azt lehet nevezni ami piros vér, vagy ami sötét barna is?
2010. márc. 30. 23:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem ez változó, de általában az első három nap amikor nagyon sok a menzeszem, azután az utolsó három nap csekély intenzitású és csak barna. Remélem érthető voltam.
2010. márc. 30. 23:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem úgy jön meg, h barna és úgy múlik el, hogy barna, de kérdésedre válaszolva én, amikor megjön és barnázok 0-ik napnak nevezem és a mensis naptáramba is a kövi napot írom mikor már piros lesz!
2010. márc. 31. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!