Missed ab után lehet h most lesz peteérésem?
Figyelt kérdés
2 het volt missed ab, a barna folyás 4 napja múlt el teljesen, 4 napja esett le a hőmérsékletem 2 tized fokot (előtte 37 volt, mint a terhességi hőm) Az alaphőm teherbeesés előtt 36.4 volt. Most így 36.8 fokkal lehet peteérésem?
Azaz tudom h a hőmérsékletem szerint kb 2 hét múlvára várható, de ma reggel nyúlós nyákom volt amilyen csak peteérés előtti napokban szokott lenni.
4 napja újra nemi életet élek, lehetséges h az orgazmus kiváltott egy spontán peteérést?
Nektek mikor esett le a terhességi hőtök?
Írjatok, úgy várom már a menstruációt! :(
2013. jún. 1. 11:08
11/12 anonim válasza:
az rh - a kovetkezo terhesseged miatt adjak. bnom is kapott. attol nem vetelhettel el.
12/12 anonim válasza:
ujra kell vizsgalniuk,mert nem talaltak magzati elemeket es felmerul a mehen kivuli terhesseg gyanuja. szerintem kivereztem szegenyt,mert akkor mar 2napja vereztem mikor mutottek. ezert nem is tagitottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!