Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után miért rendszert...

Missed ab után miért rendszertelen a menstriációm? Szeptemberben volt a műtét, utána 5 hétre volt, majd rá 7 hétre, és most megint nincs időben. Miért? Ettől még lehet, hogy van peteérésem? Lassan szeretnénk újra próbálkozni.

Figyelt kérdés
2010. jan. 8. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnallom ami tortent. :( Velem is ugyan ez volt. Nagyon felborult a ciklusom. Nallam olyan is volt, hogy 42 napos utan 17 napos ciklus kovetkezett aztan 29 napos es meg sorolhatnam. :( De nekem sikerult igy is ismet teherbe esni, fel ev kellett hozza. A babam egy 36 napos ciklusban fogant.

34 hetes kismama

2010. jan. 8. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:

sajnálom ami történt! nekem novemberben volt missed abom és nekem még csak most jött meg elösször január 6.án!nekem azt mondta a doki hogy ne aggodjak mert ez a mütét ezzel jár.idö kell hogy beálljon a mensid.

A peteérésröl nem tudok mit mondani mert ugyanezt én is megkérdezném.lehet venni a dm-be peteérés tesztet és azzal nmézd meg.én is ezt fogom tenni.mi már próbálkozunk a babóval.nekem azt mondta a doki hogy nem lenne baj ha terhes lennék.sok sikert

2010. jan. 8. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a műtét után egyszer megjött 6 hétre, de nem olyan volt mint egy normál mensi.Kevesebb, és inkább barnás.Aztán már meg sem jött.Kaptam rá Norculot-ot amit 5 napig kellett szednem.Rá 4-5 napjára spontán mensi jelentkezett.Azóta minden hónapban kb. ugyan ugy 30-31 napra meg is jött.Azaz ezt követően a 3. hónapban már nem, mert teherbe is estem.

Kívánom, hogy minél előbb rendbe jöjj mind testileg, mind lelkileg, és ismét kismama légy!

2010. jan. 8. 10:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a doki, hogy hat hónapig ne is próbálkozzunk. Amikor a második mensi késett, a 6. héten visszamentem hozzá, és mondta, hogy remélem nem terhes, mert az nagyon nem lenne még jó. Miért ilyen nagyok az eltérések a várakozási időt illetően? Köszönöm a válaszokat, és gratulálok a kismamáknak, és bízom benne, hogy mi is hamarosan közétek tartozhatunk :-)
2010. jan. 8. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!