Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után lehet h most...

Missed ab után lehet h most lesz peteérésem?

Figyelt kérdés

2 het volt missed ab, a barna folyás 4 napja múlt el teljesen, 4 napja esett le a hőmérsékletem 2 tized fokot (előtte 37 volt, mint a terhességi hőm) Az alaphőm teherbeesés előtt 36.4 volt. Most így 36.8 fokkal lehet peteérésem?

Azaz tudom h a hőmérsékletem szerint kb 2 hét múlvára várható, de ma reggel nyúlós nyákom volt amilyen csak peteérés előtti napokban szokott lenni.

4 napja újra nemi életet élek, lehetséges h az orgazmus kiváltott egy spontán peteérést?

Nektek mikor esett le a terhességi hőtök?

Írjatok, úgy várom már a menstruációt! :(

2013. jún. 1. 11:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szia. Neken maj. 16-an volt missed abom. En is erzek peteerest. En diagrammot vezetej

k ugyanugy. Mi se birtuk a 4hetet. A heten voltunk egyutt gumival. Lehet peteeres. En 5napig verezgettem+1-2nap barnazas. A hom is visszaallt. Peteeres napjan leesett most felment. Lehetseges.olvastam ilyenkor nagyon konnyu ujra teherbe esnu,mert a szervezet emlekszik a terhessegre. Es nyitott meg a mehszaj. Vedekezettek. Mielovbi babasodast. Udv!

2013. jún. 1. 11:14
 2/12 A kérdező kommentje:

Visszaállt az alaphőd? Mert nekem csak 2 tized fokot esett vissza. Persze védekezünk. Orvosom szerint ha az első mensi után a kontrollon mindent rendben talál, utána lehet próbálkozni. (8hetes volt)Ti mikor próbálkoztok?

Nektek is mielőbbi babásodást! Köszi h írtál

2013. jún. 1. 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Belinkelem neked a mostanit es a terheset is. Èn nem vagyok nagy szakerto. 2.honapja vezettem ami,or osszejott. Nekem 9hetesen vettek el. 5hetesen megallt a fejlodesben :(( szep petezsak, szikholyag, embrio. Csak kicsike es eletjel nem voolt. Nekem mar a 2.missed abom volt. Most genetikai kivizsgalas lesz nalam. Sajnalom nalad is! De csak elore nezni!

Nekem nemsoka meglesz a szovettan.

[link]

[link]

2013. jún. 1. 15:34
 4/12 anonim ***** válasza:
A verzes alatt vegig 36,9-37,0 c volt csak azt nem irtam be!
2013. jún. 1. 15:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem 17.-án volt és rá 5 napra megvolt a szövet eredm., nem találtak semmit. Nagyon félek a következőtől. Drukkolok neked is h a következővel minden rendben legyen, és hogy mihamarabb megtaláljátok az okot, hogy orvosolni tudjátok. Írhatsz a fejleményekről ha lesz kedved.
2013. jún. 1. 23:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia! Okés koszi. Jo gyorsan meglett a szovettanod! En mar a kontrollt varom ,mert majd leszakad a méhem néha. Nálatok mi volt a gond?
2013. jún. 2. 08:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Valamit talaltak a szovettanomban. Holnap doki :'(
2013. jún. 2. 16:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Először 6 hetesen mentem dokihoz, volt szívverés, minden rendben volt. Majd 8 hetesen, mentem, a magzat is annyi idős volt, kb aznap állhatott le a szíve, nem tudni miért, a szövettan nem mutatott semmit. (Azért lett meg ilyen hamar, mert nem külföldön lakom) Első kontrolon rá egy hétre voltam, s majd kell menjek a menstruació után. Én is gondoltam kivizsgálásra, de az orvos azt mondta, hogy feleslegesnek tartja, történik ilyen... Terhessé alatt voltak barnázásaim, igaz nagyon kevesek, de a doki szerint ez is rendben volt. Nem tudom... Gondoltam már arra is h nem-e progeszteronhiány, vagy Rh.neg a vércsoportom nem-e az kavart be... Félek belevágni egy új terhességbe, viszont ha tényleg ez egy egyszeri eset volt, akkor meg minél hamarabb szeretnék babás lenni. Nem tudom mit csináljak. Te a második terhességednél veszélyeztetett lettél volna az első missed ab miatt?
2013. jún. 2. 16:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen en veszelyeztetett vagyok. Voltam. Kaptam duphastont. Osztrogen+progeszteron. Nalam szerintem genetikai gond lesz. Az elsonel nekem is 6hetesen vert a szivr aztan beveteztem es osszeesezz a petezsak. Most viszont holnap kiderul mi van a szovettanomban. Eleg furi volt a bnom. Nem negativ van benne vmi keressem az orvost. 99%ban nem talalnak semmit. Nemtom mi lehet.
2013. jún. 2. 17:24
 10/12 A kérdező kommentje:
Lehet félreérthetően írtam, nekem Rh negatív a vércsoportom, és lehet h esetleg ellenanyagokat termelt a szervezetem, de erre is kevés az esély, mindenesetre műtét után megkaptam az oltást. Majd írd meg h mi lett az eredmény.
2013. jún. 2. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!