Missed után 5 hétre megjött a mensim. Ezek szerint volt (lehetett) peteérésem is?
szia a peteérésnek nincs köze a mensihez hisz nagyon sokan vagyunk akiknek azért nem sikerül a baba mert nincs peteérésük de attól még van mensijük remélem tudtam segíteni
nem vezetsz görbét? abból szépen lehetne látni h mikor van a peteérés nem butaság
ha érezted akkor lehet h volt is szeressétek egymást a pároddal és lehet h...
első válaszoló voltam
Sajna van tapasztalatom a témában, hiszen három vetélésen vagyok túl. A második után, nekem pontosan akkor, amikor kellett volna szerintem volt peteérésem..ez kb két héttel a műtét után volt. Ugyanolyan volt a fájdalom, mint normálisan és pontosan, ahogyan mindig szokott, rá két hétre meg is jött. A doki szerint ez képtelenség, nem lehet peteérés egyből vetélés után. Szóval szerintem lehet..de mondom ezt egy orvos nekem megcáfolta.
Ha nincs peteérés, akkor is vérzel és persze mensinek hívják, de nem az. Azok a ciklusok nagyon hosszúak, mert ott nem a progeszteron szint leesése hozza meg a vérzést, mint normál esetben, hanem ha már méhfal annyira megvastagodott, hogy egyszer csak magátol leválik róla minden. Az ilyen ciklusok nagyon hosszúak, közel van néha a 40 naphoz. Ezt az infót, Toni Weschler, 'Taking charge of your fertility' könyvében olvastam, ami szerintem az eddig legjöbb erről a témáról írt könyv. Remélem segítettm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!