Mikor fogom feldolgozni?
Szia!
Nekem 2 hónapja, 11 héten volt missed ab. műtétem, első baba, majd egy év próbálkozás után, és keresem még a válaszokat az általad is feltett kérdésekre.
Néha jobb, néha rosszabb, és kivagyok a sok közhelytől. Bosszant, hogy az a pár ember, aki tudja, mindenáron azt akarja hogy lépjek tovább, hogy felejtsem el... Nem értem miért kéne ezt tennem...
Mondjuk nem segít az sem, hogy közben 2 közeli batárnőnek, ill. kolléganőmnek született babája, 2 másik pedig nagy pocakkal parádézik körülöttem :(
Meg úgy általában mintha mindenki babát várna, vagy babakocsit tologatna amerre csak nézek.
Az idő majd biztos segít, nyugodtan légy dühös, sírj, és add ki magadból a fájdalmat.
Nekem a párom nagyon sokat segít, igaz vele tudok legkevésbé beszélni róla, mert látom rajta is a fájdalmat amit érzek, plusz még miattam is aggódik...
Ez a berúgás jó ötletnek tűnik :)
Ha elfogadsz egy tanácsot, válj meg a tesztektől, hidd el nem segítenek, és gátolják a tovább lépést...
Én a műtét után 3 hónappal dobtam ki, mikor zöld utat kaptuk a további próbákhoz, hazamentünk, és elástam minden papírt, zárót, leletet, uh-t, és kidobtam a teszteket, eltüntettem mindent ami Rá emlékeztetett....
Azt elsőre sikerült megint teherbe esni:) Nem mondom, hogy nem jut eszembe sokszor, hogy mi lenne ha, de most már a figyelmem az újabb jövevényke felé fordul :)
Sok sikert Neked is a továbblépéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!