Adnál/adtál missed ab után pénzt a magándokidnak?
Figyelt kérdés
Az én dokimnak csak magánrendelése van, oda járok, minden alkalom 10ezer.
Amikor megtudtam, hogy missed ab-ra kell mennem, már másnapra beütemezett, de nem tudom, hogy amúgy lett-e volna műszakja. Műtét után benézett, mondta, hogy minden rendben ment, ellátott tanácsokkal, majd elköszöntünk, elment. Nem adtam neki pénzt. 3 hét múlva megyek kontrollra, az is nyilván 10ezer lesz, de megkéne kérdeznem, hogy amúgy tartoznék-e valamivel neki a műtétért?
Amikor szültem nála, akkor persze kapott pénzt, amit a szülés után oda is adtam. (szülés után másnap jött be hozzám megnézni)
Szerintetek ilyenkor szoktak adni pénzt?
2013. máj. 23. 15:43
2/9 anonim válasza:
En adtam maganrendelesen a mutet utani kontrollvizsgalatkor. Megkerdeztem, mivel tartozom a mutetert, mondta semmivel, de vegulis elfogadta.
3/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mennyit adtál?
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 23. 21:55
4/9 anonim válasza:
Mi akartunk adni neki, de teljesen elzárkózott előle, nem fogadta el!
5/9 anonim válasza:
12000 volt a maganrendeles, 20-at adtam neki.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Lehet, hogy a kontrollon rákérdezek, de még hezitálok. Nála 10 ezer a vizsgálat, a szülésért 80-at kért. Most nem mondott semmit, nem tudom, hogy ilyen esetben elvárna-e valamit...
2013. máj. 24. 12:56
7/9 anonim válasza:
Én 20 ezret adtam neki mindjárt műtét után, amúgy nála is 10 ezer a magánrendelés és 100-at kért szülésért. Én úgy voltam vele, hogy azzal a 20 ezerrel nem leszek sokkal szegényebb, bár nem mondom, hogy nem számít, de utána is hozzá akartam járni és nem akartam, hogy esetleg ne úgy álljon hozzám.
8/9 anonim válasza:
én adtam neki, nála 7000 Ft amagánrendelés, műtét után adtam neki 10000 Ft-ot, alig akarta elfogadni. Azért gondoltam h adok neki, mert szülni is nála akartam, és gondoltam így lelkiismeretesebb lesz a tanácsadásokon, szülésnél. És így is lett
9/9 anonim válasza:
Én adtam, de zavarban volt. Nem akarta elfogadni. Mert még sem olyan örömteli dolog. De nem tudta mit fogad el, mivel egy ajándéktasakban volt az édesség és boríték (amit nem láthatott). Én azért gondoltam, mert nem is ahhoz a kórházhoz tartoznék. nem lett volna köteles...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!