Missed ab után (7 hetesen volt), hány menstruációt vártatok meg az újbóli babapróbálkozás előtt?
Szia!
Nekem januárban volt missed ab.-om, megvártuk az elsőt aztán terhes lettem, de elvetéltem még a legelején. Most áprilisban megint összejött és eddig úgy néz ki most talán minden rendben lesz (legalábbis remélem).
3 hetet mi is vártunk az együttléttel, addig védekeztünk, majd miután megjött először, utána elmentem kontrollra és azután próbálkoztunk. A kórházban nem mondták csak a körzetis hogy ő 3 ciklust javasol várni. Amúgy tudtam hogy mi a helyzet, mert sokat olvastam utána. Én azért döntöttem így mert én egyáltalán nem is akartam a műtétet, de mondjuk úgy rám erőltették. Azért nem akartam mert teljesen kitisztultam (ultrahang szerint is) és ugye várni kell utána 3 hónapot. Teljesen feleslegesnek éreztem a beavatkozást és utólag meg is bántam hogy hagytam hogy hozzám nyúljanak. Nekünk most áprilisig volt időnk hogy összejöjjön a baba különben vissza kell mennem dolgozni legalább egy évet, de én nem szeretnék nagy korkülönbséget és amúgy is most benne vagyok a babázásban és később nem biztos hogy lenne erőm elölről kezdeni az egészet. Olvastam hogy van aki elvetél ha hamarabb próbálkozik, van aki még az első menzeszt sem várja meg és összejön neki, van aki többet is vár mégis elvetél. Tisztában voltam vele hogy mi történhet és meg is történt, de most remélem a legjobbakat és remélem ti is sikerrel jártok legközelebb.
Veled mi a helyzet? Mikor szeretnéd újra megpróbálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!