Ki mennyire vérzett missed ab műtét után?
Szia!
Nagyon ajnálom, hogy neked is át kellett ezt élned! :-(
Én 2 hónapja estem ezen át! :-(
Nekem is enyhébb volt a vérzés 7 napig tartott, de ebben benne volt az a 2 nap is amíg itthon voltam a műtét előtt. Inkább vérfolt szerű volt a műtét utáni napon, aznap még erősebb volt.
Kedves első, a műtét után mennyi idővel sikerült a következő baba?
Köszönöm mindenkinek!
Szépen bevásároltam betétből. Always, valami erősebb fajta de ha így folytatom a tisztasági is elég lesz, csak egyenlőre attól tartok, hogy hirtelen "loccsan" egyet. (de szerintem a műtét utáni első vizelettel a nagyja kijött)
Első vagyok! 6 éve vagyok együtt a férjemmel, és eddig minden évben történt valami ezen a téren. Első két évben missed ab-m volt, aztán 3. évben megszületett a kislányunk. Aztán megint egy missed ab követte, majd egy korai spontán vetélés. Most várjuk a második babánkat, aki 25 hete költözött a pocakomba! A történethez az is hozzá tartozik, hogy a férjem külföldön dolgozik, és eléggé ritkán jár haza! :(
Ne csüggedjetek lányok, olyat is hallottam, aki két hónap múlva babás lett, és egészséges gyerkőce született!!!
Szurkolok nektek!!!!!!
2 hónapja volt nekem is :(
Van már 2 gyerekem, így nem tudom, hogy amiatt, de én nagyon minimálisan véreztem csak és semmilyen fájdalmat nem éreztem még közvetlenül utána sem.
Kb. 1 hét múlva lett egy kicsit erősebb, de 2-3 napig tartott csak, majd utána teljesen elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!