Missed ab-n átesettektől kérdezném. 1. Műtét után mikor jött meg először? 2. Mennyi időt vártatok az újabb próbálkozással? 3. Műtét után hányadik hónapban jött össze a baba?
Figyelt kérdés
márc. 29. 14:25
1/8 anonim 

válasza:

28 napra jött meg, a következő ciklustól próbálkoztunk, rá egy évre sikerült.
2/8 anonim 

válasza:

6 hétre jött meg. Vártunk orvosi javaslatra 3 hónapot a próbálkozással, ami ugyan állítólag már idejétmúlt tanács, de a lelkemnek is kellett ennyi. Műtét után a 6. hónapban, szóval a 3. próbálkozós hónapban fogant meg a baba, pedig előtte majdnem 2 évet próbálkoztunk.
Kívánom, hogy testileg-lelkileg minél hamarabb helyre jöjj(etek)!
3/8 anonim 

válasza:

meg sem jött, rögtön az első peteérésnél terhes lettem.
oké de ez nekem már a 2. baba lett volna
4/8 anonim 

válasza:

miért kell 2x feltenni ugyan azt a kérdést???
5/8 A kérdező kommentje:
Olvasd el mégegyszer. Három különböző kérdést tettem fel.
márc. 29. 23:55
6/8 anonim 

válasza:

Rá pontosan 30 napra jött meg ,az első ciklus után már próbálkoztunk , sikerült az első próbálkozás után
* Hozzá tenném hogy szedtem femibion0 baby planung gyógyszert .
Ne add fel , sikerülni fog !
U.i : Egy 23 hetes kismama .
7/8 anonim 

válasza:

1 hétig véreztem. Utána kontroll, majd zökd utat kaptunk. Az első hónapban 28napra meg is jött. Utána terhes lettem újra.
8/8 anonim 

válasza:

Az első után bent maradt egy darabka, mire az rendeződött, volt 3 hónap.... utána rögtön teherbe estem, sajnos újabb vetélés.28 napra megjött, 4 hónap múlva újabb terhesség, lett szívhang is, 8 hetesen újabb vetélés, 27 napra megjött...egy kalappal, egy 43 éves anyuka 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!