Sajnos a 9.hétben elveszítettem a babámat, 1.baba lett volna.2,5 év kellett ahhoz is, hogy összejöjjön. Már nagyon vártuk.A vetélést műtéttel kellett befejezni.Érdekelne, hogy kinek mennyi idő után sikerült teherbe esnie újra, aki szintén így “járt”?
Nagyon sajnálom ami veled történt, úgyigy jártam,ugyanúgy 9 hetesen. Mi utána kihagytunk 4 hónapot (munkahely váltás miatt leginkább) és utána a 3.hónapbam sikerült. Még az elején vagyok de remélem most minden rendben lesz.
Kitartás és mielőbbi problémamentes, boldog babavárást kívánok!
Köszönöm az együttérzést 1. válaszolónak is!
Ez egy szörnyen rossz helyzet, de örülök, hogy utána hamar sikerült mindkettőtöknek a baba. Most elmegyek én is egy vérvételre, lehet kiderül valami, hogy mi miatt történt ez a rémálom. 😔
Tavaly a 8. hét környékén vesztettem el a babámat, nem volt szükségem műtétre. Rá nem egészen 1 hónapra pozitív lett a tesztem, idén áprilisban pedig meg született a kislányom.
Sajnálom, hogy át kellett élned. Nem szabad feladni a reményt, bármennyire is elcsépelt. Kitartást és sok erőt kívánok Nektek!
Jezusom 9.-es, sajnálom.
Képzeld el én is ezt olvastam, de nekünk sem akar jönni. Annyi hogy nekem májusban volt több halvány pozi tesztem, majd 5nap késes után megjött..
remelem eljön hamarosan a mi időnk is!
#7.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!