Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Sajnos a 9.hétben elveszítette...

Sajnos a 9.hétben elveszítettem a babámat, 1.baba lett volna.2,5 év kellett ahhoz is, hogy összejöjjön. Már nagyon vártuk.A vetélést műtéttel kellett befejezni.Érdekelne, hogy kinek mennyi idő után sikerült teherbe esnie újra, aki szintén így “járt”?

Figyelt kérdés

2021. júl. 18. 14:45
1 2
 11/13 AlexandraL22 ***** válasza:
Sziasztok. Èn tavaly februàrban vetéltem el 6 hetesen, müteni nem kellett. Mièrt van az hogy még mindig nem tudtam teherbe esni? 90%ban olvasom hogy a pároknak pár hónapjára rá + lett a teszt , nekünk viszont eltelt már 17 hónap azóta. Pajzsmirigy alulmüködésem van, de már gyogyszeres kezeléssel helyre állitottuk. Azt nem értem hogy nem stresszelünk rá, soha nem tesztelek, ovut párszor nézegettem, az rendben van, ciklus rendben mégsincs baba. Èrdekes hogy másoknak sikerül
2021. júl. 24. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan így ment el a mi babánk is. 2,5 év, 1. baba, 9. hét, műtéti befejezés. :O

Nagyon sajnálom (túl sokat gondolóknak írom : Nem én vagyok, aki kérdezett!!!)!

6 hónappal később terhes lettem, kislánnyal! :)

2021. aug. 3. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok erőt, kitartást és mielőbbi babázást kívánok Neked! Nekem is 9 hetesen ment el 2 éve, nagyon nehezen dolgoztam fel, és tavaly novemberben lepett meg minket a kis csodababánk. Nem tudtam magam rávenni, hogy belevágjunk a gyerekvállalásba, így a pozitív tesztnél majd lefordultam a székről,meglepetés babánk lett, aki júliusban született meg :)

Nálam véralvadási zavar derült ki, trombózispanelt csináltattam, egész terhesség alatt szúrtam a verhígítót. Mindenképpen javaslom, hogy nézesd meg azt is (több mindent nézettem) Az orvosok úgy vannak vele, egy vetélés nem vetélés, én azt gondolom jobb biztosra menni és ha van valami, akkor tudni mivel állsz szemben.

2021. aug. 31. 01:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!