Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ha 10. héten minden rendben a...

Ha 10. héten minden rendben a babával, van szívhangja, korának tökéletesen megfelel a mérete, akkor esélyes, hogy megmarad?

Figyelt kérdés
Sajnos volt már 2 vetélésem mielőtt ez a terhesség összejött. Mindkét vetélés a 7. héten történt. Volt embrió az első uh-n, de nem volt szívhang egyszer sem. Ez a harmadik terhességem, most volt a 7. héten szívhang, tegnap este voltam uh-n 9+5 naposan, ismét minden tökéletes. Annyira várom, hogy elhagyjuk a 12. hetet, hogy azt elmondani nem tudom.
dec. 10. 08:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nagyon megértelek, sajnos a vetélés utáni terhesség ilyen, sose lehet igazán nyugodt az ember (sajnos/szerencsére volt benne részem) :( próbáld elterelni a figyelmedet valamivel, hátha akkor gyorsabbnak tűnik az idő múlása.
dec. 10. 08:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam. Korai vetélés után ismét rosszul indult. Hetekig véreztem az 1.trimeszterben. Van neten táblázat a megmaradás esélyeiről hetekre lebontva, én azt nézegettem és nyugtattam magam. Persze 100% sose lesz, de azért jó látni, ahogy nő.

Kitartást!🤞

dec. 10. 09:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire tudod tereld a figyelmed erről, mert azzal csak pluszban stresszeled magad és az is árthat. Lényeg az hogy foglald el magad ami leköti a figyelmed erről, és akkor pikk pakk eljön az az időszak amikor már nyugodtabb lehetsz.
dec. 10. 09:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos senki nem tudja, csak ha megszülsz. A szülés előtt egy nappal is meghalhat a baba, meg szülés közben is úgyhogy felesleges ezen rágódni.

Gondolom neked is van olyan ismerősöd aki már késői terhesen (25-30. het ( vesztette el, Sajnos én is kapásból több nagyon közeli ismerőst, rokont fel tudok sorolni.

dec. 10. 10:03
 5/10 A kérdező kommentje:

#4 Igen, ismerek sajnos ilyet, de születés után is bármikor meghalhat bárki, nyilván sosincs garancia.

De azért esélyesebb a megmaradás, ha van szívhang és szépen fejlődik, ugye?

dec. 10. 10:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, esélyesebb. Nekem 10 hetesen már baba formája volt, kis gumi maci láb és kar kezdeményekkel. Nekem ez az UH nagyon megnyugtató volt.

Amikor csak 12 hetesen veszik észre a vetélést az is általában a 8. hét környékén szokott igazából történni, csak ha utána nem megy UH-ra az ember csak a 12.héten veszik észre.

dec. 10. 10:23
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Mi is pont azt mondtuk, hogy olyan, mint egy kis gumimaci az uh fotón. 🤗
dec. 10. 10:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Nagy eséllyel nem lesz ilyenkor már baj. Szorítok. Én is így voltam. Én a 10.hèten vetèltem el de!! már a 7.hèttől véreztem hol jobban hol kevésbé és a 8.hèten megállt a fejlődésben. A 10.heti ultrahangon ugyanakkora volt. A következő terhességnèl először akkor nyugodtan meg kicsit , amikor nem véreztem a 8.hèt körül sem, aztán amikor a 10.hèten már mocorgott az ultrahangon. De a 12.heti ultrahangon nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen és hogy a prena is negatív legyen.
dec. 10. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
4# jó , igazad van de hát na...
dec. 10. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Tagja vagyok az Angyalok szülei FB csoportnak. Bármelyik héten történhet valami. Van, amikor kiderül az oka, van, amikor nem. A legdurvább a kiírt időben történt halva szülés, amikor előtte fél órával az UH-n még volt szívhang. Ez az anyaság: végig parázzuk az életünket.
dec. 20. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!