A leállított autómon, üres állásba, kézifék behúzva (és anélkül is), puha volt és teljesen benyomható a fékem. Fékolaj rendben. Pumpálásra kemény lett és induláskor fékpróbák után tökéletesen működött. Ez normális? VW Polo 4 (2007) 1.4 beznzines
Normális. Álló motornál nem kap vákuumot a fékrásegítő, a maradék néhány fékezésre elegendő.
Most megtapasztaltad, hogy milyen erővel kéne nyomni a fékpedált, ha nem lenne fékrásegítés.
3. De könnyen benyomható, puha volt a padlóig.
4-es éppen annak a jeleit olvastam, de ugye indított motornál meg jó volt telhesen, ezért furcsa. Csütörtökön a szervizbe megemlítem azért.
Csak nekem eddig egy Suzuki swift, 1994-esem volt és nekem ez nagyon új és luxus autó már. :) Így még ismerkednem kell vele.
Köszönöm mindenkinek a választ, azért még írhat aki szeretne, hogy hátha járt már így.
A fékpedál akkor nyomható ellenállás nélkül tövig és néhány pedálnyomásra normálissá válik, ha a fékbetétek nagyon eltávolodtak a tárcsától. Pl egy betétcsere után.
Egyébként mit értesz "leállított autón"? Az autó hónapokig állt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!