Laci54ev kérdése:
Megtaláltam egy régi, Nokia 301 telefonomat, ami tökéletesen működik, eddig rendben. Több száz sms van rajta, fogalmam sincs hogyan tudnám átvinni egy androidos telefonra, vagy legalább számítógépre. Tud ebben bárki segíteni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 21:45
1/7 anonim válasza:
Bedugod a kábelt a telefonba (microusb + nagy usb, amit a számítógépbe be tudsz dugni), aztán telefonon vagy számítógépen kiadja, hogy mit szeretnél vele csinálni, innentől a sors a tied.
2/7 anonim válasza:
Egy Nokia 301 szerintem ezt még nem tudja.
3/7 anonim válasza:
Szerintem Bluetooth-on biztosan át tudja küldeni, de az is lehet, hogy usb kábellel is le lehet húzni róla.
4/7 anonim válasza:
Nokia PC Suite kezeli a 301-et, de Windows 10-en valami régebbi verziót tudtam életre kelteni, fejből már nem tudom. Ha nem jutsz dűlőre magadtól (ami jó lenne) jövőre meg tudom nézni.
5/7 anonim válasza:
Tegyél be egy SIM kártyát és másold rá az üzeneteket. Utána tedd át a kártyát az új telefonba. Léteznek SIM adapterek, könnyebben hozzájutsz, mint egy régi adatkábelhez.
6/7 Alex Fly válasza:
Én tennék egy próbát a MyPhoneExplorerrel. Ha felismeri a mobilt, akkor nyert ügyed van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!