Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mennyi vérzés van még normális...

Mennyi vérzés van még normális határon belül elhalt magzateltávolító műtét után?

Figyelt kérdés
Tegnap volt a műtétem, ami után alig véreztem. Miután ettem és ittam, akkor éreztem, hogy hasmenésem lesz kimentem wc-re és akkor tele lett vérrel az egész betét. (Kb 3-4 órával a műtét után) Azóta alig vérzek. Az érdekelne, hogy az az egyszeri bő vérzés az valami bajra/károsodásra utalhatott, pl méhfal/petevezeték stb károsodott vagy ez még normális? Ja és Azóta hasmenésem van, az oké vagy az baj?
okt. 9. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is úgy volt, hogy egy bő vérzés (nekem közvetlenül a műtét után), azután kevesebb, másnap csak pecsételés.

Szerintem ilyenkor az lenne a baj, ha nem ürülne ki még mielőtt összeszűkül a méhnyak.

A hasmenésnek nem tudom, van-e hozzá köze. Lehet, összeszedtél valamit a kórházban. Onnan én is betegen jöttem haza.

okt. 10. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!