Missed ab után normális a piros vér?
Hétfőn volt missed ab om. Másnak már alig barnáztam. Görcs nem volt. Egészen a mai napig nem volt görcs és talán egy egy pötty barnázás. Pihenek ahogy előírták. Párom közben felújít. Ma annyit segítettem neki hogy vízszintet fogtam. Kb 5 ször mentem fel szépen lassan a létrára és csak a szintező lécet tartottam. Aztán egyszer csak volt egy szúrás és most néztem hogy piros vérzésem van. Olvastam hogy 1 héten belül még normális a piros vér ha nem darabos és nem tart sokáig nem jár lázzal, de kicsit megijedtem.
Másnak is volt piros vérzés vagy csak a barnázás normális? Ez lehet csak az ürülés? Azt nem tudom mennyi lesz mert 1 órája kezdődött de nem csak pár csepp.
Köszönöm, megijedtem hogy én okoztam azzal hogy létrára mentem pedig nagyon vigyáztam. Csak arra gondoltam hogy 3 nap után ha már dolgozni lehet akkor óvatos létrázás nem okozhat gondot. Igazából a piros vér ijesztett meg ha görcs lett volna meg barnázás meg se ijedek.
De így hogy szúrás görcs meg a piros vér
A görcs már nagyon enyhe színte nincs is. A piros vér maradt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!