Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Spontán vetélés után meddig...

Spontán vetélés után meddig normális a vérzés?

Figyelt kérdés

Ma 10. Napja elvetéltem petezsák kijött jó nagy vérzéssel görcsökkel távozott még aznap voltam az ügyeleten, ahol kaptam ergam cseppet 1 hétig. Természetesen voltam kontrollon egy hét után , nem volt jó. Láttak még residumot, véralvadékokat is , illetve vascularisatio is kimutatható volt így másnap azaz ma már műtöttek is, szükség volt a kaparásra mert nem tisztultam.

Most túl vagyok a műtéten felkeltem de nem is vérzek talán enyhe pecsételés ha sejthető de semmi vérzés. A műtét előtt mind a 10 napig egészen ma reggelig véreztem, hol kevésbé pecsételve hol erősebben.

#Muteti befejezes
szept. 17. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezd meg a dokid.

Nekem szeptember 5-én volt spontán vetélésem. Szeptember 3-án kezdtem vérezni és 8-án nekem már elmúlt a vérzésem.Nekem nem kellett műtéttel befejezni szépen kitisztultam.De műtét után pár napig szinte alig van vérzés általában és utána indul meg ahogy olvasgatom de szerintem egyénenként változó.Gyors felépülést kívánok.

szept. 20. 08:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Már másnap megindult kisebb nagyobb görcsökkel. De azt mondtàk normális :) koszonom szepen a valaszod.
szept. 20. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!