A vérzés meddig normális?
Figyelt kérdés
Szeptember 11-én volt missed ab miatt műtétem. Még mindig vérezgetek, volt több nap is, amikor semmi, leginkább csak barnázás volt, azonban néha van vér is. Nem fáj a hasam, nem görcsöl, tisztaságbetét is bőven elég, nem nagy mennyiség. Még van 4 hetem a kontrollig. Azért telefonáljak oda, vagy ez teljesen normális? 10 napot mondtak vérzésre, mikor hazaengedtek.szept. 29. 12:14
1/1 anonim válasza:
Beleférhet, tehát nem tuti, hogy gond van, de én visszamennék hamarabb. Ahol még két hét után is vérzés van, ott azért gyakori, hogy maradt bent valami.
(Ne az ügyeletre fuss vele rögtön, de holnap menj be a szakrendelésre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!