Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Kezdődő vetélés esetén a...

Kezdődő vetélés esetén a magnézium gátolja vagy szünetelteti a folyamatot?

Figyelt kérdés

Mert most 5+4 hetes terhesen elkezdtem görcsölni és vele egyidőben barnázni, vettem be magnéziumot (amit még sosem használtam csak ami a terhesvitaminban van) és megszűnni látszik a dolog.

Doki szerint ha nincs erős görcs és piros vérzés nincs értelme bemennem, majd csak a 7. héten. Progi hiány kizárva, ez már többedik terhesség. Azt mondja ha gond van a babával igy is úgy is elmegy.

Tehát a kérdésem, ha gond van és ez a vetélés kezdete, akkor a magnézium nem kellene hogy megszüntesse nem?

hisz a hormonokra nem szabadna hogy hatása legyen..

tapasztalatok is érdekelnének

szept. 26. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Méhösszehúzódást tompíthatja, magát a vetélést nem állítja meg.
szept. 26. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

"Progi hiány kizárva, ez már többedik terhesség."

Annyi köze a kettőnek egymáshoz, mint tyúknak az abc-hez.

Sügősen keresnék egy rendes orvost.

szept. 26. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen kisterhesség elvetélését nem lehet megakadályozni. Se magnézium al, se progeszteronnal se semmivel.
szept. 26. 18:03
 4/8 A kérdező kommentje:

Rendes orvosom van.

A progeszteronhiány nem alakul ki egyik napról a másikra.

szept. 26. 18:04
 5/8 A kérdező kommentje:
-akkor bízom benne hogy ez nem egy kezdődő vetélés volt, ha a tablettától megszűnt
szept. 26. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
#5. De bizony, hogy kialakulhat két terhesség között vígan.
szept. 26. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok oka lehet kisebb pecsételesnek vagy barnázásnak, jó eséllyel nem vetélést jelentett, ha megszűnt. Magnéziummal szerintem véletlen egybeesés.
szept. 26. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos kialakulhat egyik napról a másikra is.4 gyermekem van a 2 kicsinél igazolt progeszteron hiány volt kellett progeszteront szednem.Amúgy nem tudhatod, hogy termelődik terhesség előtt és közben a szervezetedben. Szóval az, hogy többedik terhesség nem zárja ki a progeszteron hiányt.Úgyhogy én is inkább arra gyanakodnék. Persze valóban ha a babával nem stimmel valami a progeszteron nem fogja meggátolni a vetélést. Minden jót neked!
szept. 27. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!