Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet használni az ősi magnézi...

Lehet használni az ősi magnézium sprayt terhesen? (Akár pocakra is)?

Figyelt kérdés
A weboldalon írják hogy terhesen megnövekszik a magnézium igénye a szerveztnek, de konkrétan nem mondja hogy terhesek is használják nyugodtan.
szept. 13. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mennyire ősi? Mert terhesen 16000 évesnél fiatalabbat én nem használnék.
szept. 13. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Na most elmeletileg lehetne, nincs benne olyan, amit ne kenhetne magara egy terhes no, viszont szerintem az a problema vele (en hasznalom most nem terhesen), hogy nem tudod pontosan mennyi szivodik fel belole, mert azert csak egy kremrol/olajrol van szo.

Es a tul keves magnezium se jo, de a tul sok se.

szept. 13. 19:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves #2-es. Köszönöm a válaszodat. Az összetevőkben és sem találtam kivetnivalót, de nem tudom hasra lehet-e. Èn a magnézium citricitnel érzem, hogy nem elég jó a felszívódása. A derekamra kétszer kentem eddig, bevált. A hasam sokat kemènyedett ma. (27 hetes vagyok) Ezért is gondoltam hogy lehet bekennèm vele.
szept. 13. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent erosen szaritja a bort, szoval en a striak miatt hasra pont nem kennem. Persze nyilvan genetika, de azert az csak nem jo, ha kiszaritod a borodet🙈
szept. 13. 20:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot. :) nekem néha csíp is, szerintem a só miatt.
szept. 13. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!