Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magnosolv és magnerot sok lehet?

Magnosolv és magnerot sok lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig 3x2 magnerotot szedtem viszont sajnos keményedik a hasam elég sokat. Gondolom az időjárás is közrejátszik. Éjjel éreztem mikor nyújtóztam, hogy begörcsölt kicsit a vádlim. Gondolom nem elég a magnézium amit beviszek, így mivel sokan dicsérik a magnosolvot gondoltam adok neki egy esélyt. Jobb felszívódású mint a magnerot? Szerintetek mennyire fog használni?

29 hetes kismama 😊

jún. 11. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:

A görcsöt nem csak a magnézium hiány okozhatja. Túltolni nem kell.

Én magnosolvot ittam, napi egyet, szükség esetén kettőt. A doki azt mondta, ennél többet ne is szedjek, hiába görcsölt be nekem is sokszor a vádlim.

jún. 11. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Magnezium biszglicinát es magnezium citrat az ami jol hasznosul.
jún. 11. 09:08
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Nekem doki azt mondta, hogy szedjek nyugodtan annyit amennyit jónak látok. Legrosszabb esetben maximum megy a hasam.
jún. 11. 09:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a vádligörcsre nem hatottak ezek. Álltalában a vizesedéstől van, én a 26. héttől kezdtem el vizesedni(jó korán, az elsővel valahol a 32 hét körül). Én kenegetem olyankor a lábamat krémmel ami elzsibbasztja. Gyógyszertárban ezt ajánlották.
jún. 11. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!