Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Agusztus 26an volt egy missed...

Agusztus 26an volt egy missed ab, Ki mikor probalkozott ujra es mikor lehet eloszor sexelni elso mensit varjuk azert meg?

Figyelt kérdés
szept. 22. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
A min. félévet várd ki.
szept. 22. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Műtét után 6 hét szünet.
szept. 22. 23:27
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Műtét után 6 hét szünet.. akkor vissza kell menni nőgyïgyászhoz, és ha mindent rendben talált akkor mehet
szept. 22. 23:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Attol is függ hàny hetes voltàl.De erről mièrt nem a dokit kèrdezed?
szept. 23. 04:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy a hét....

Én 2020 10 29én estem át missed ab műtéten. Nekem 6 hetesen állt meg a fejlődésben, 8hetesen derült ki, hogy nem oké. 9hetesen kontroll, 10 hetesen műtét.

A covid miatt nem volt kontroll, csak ha valaki nagyon ragaszkodott hozzá. Akkor sem 6 hanem 2 hét után.

Nekünk ott azt mondták, hogy amíg a vérzés tart a műtét után, addig tilis a szex, kádban fürdés, tampon.

3 vérzés mentes nap után pedig már próbálkozhatunk újra.

Én kerek 1 hétig véreztem. Majdnem 2 hét után pedig belevágtunk.

Műtéttől számított 28napra pedig pozitívat teszteltem. 3éves már a lányom.

6Hét?! A szülés után igen. Egy missed koránt sincs akkora műtét/beavatkozás mint egy szülés.

szept. 23. 07:46
 6/8 A kérdező kommentje:
1es min fel ev hulyeseg 3honap utan azt mondta lehet probalkozni
szept. 23. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Tegnap voltam kontrollon.Szeptember 5-én volt egy spontán vetélésem nem kellett műtét.A nőgyógyászom így, hogy nem kellett műtét azt mondta egy menstruációt várjunk meg és utána simán lehet próbálkozni. Azt is mondta, ha lett volna műtét akkor 2 ciklus kivárását javasolta volna mert annyi kell, hogy a megkapart méhnyálkahártya regenerálódjon.Állítása szerint régi tévhit ez a 3-6 hónapos várakozási idő.
szept. 24. 08:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

fejlett országokban, ha nem jön össze a baba, csinálnak egy eü kaparást. Lényegében ugyan az, mint a missed ab.

Megbolygatják a méhnyálkahártyát, hogy több esély legyen a beágyazódásra.

Ausztriában volt missed ab műtétem, egyből próbálkozhattunk újra.

szept. 24. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!