Missed ab után 6 hét a regeneráció, azután már lehet próbálkozni?
A doki, aki műtött azt mondta 6 het a teljes regeneráció, addig nem szabad szexuális életet sem élni, stb. Arra nem tértünk ki, de újrapróbálkozni is lehet már 6 hét utan? kontrollra sem hívott vissza.
Illetve mikor jött meg a menstruációtok missed ab utan? Volt jele a peteérésnek a műtét és az első menstráció között? Mert engem 3 hete műtöttek, azt mondták 4 hét után meg kéne jönnie, de még peteéréses tüneteket nem tapasztaltam, pedig mindig tudom, mikor van/volt eddig. Befolyásolhatja ezt a műtét? Bocsi a sok kérdésért, elég hamar leraztak a korhazban :/
Missed ab után nekem 6 hétre jött meg az első menstruációm, illetve az orvos 3 ciklust javasolt várni a próbálkozással. Ez volt egy orvos, de kb mindegyik mást mond mennyit érdemes várni🤷🏽♀️Mi amúgy betartottuk, a műtétet követő 5-ik hónapban már pozitívat teszteltem :)
A peteérésre nem tudok válaszolni, én amúgy se érzem.
8.heten volt missed
Nekem az orvos javasolta ha elmúlt a vérzés és készenállunk próbálkozhatunk
November 8.an volt missed.
1 hétig véreztem
Mensit már nem vártuk meg
December 5.en már pozitívat teszteltem
Azóta 6 hónapos a kisfiam
9hetesen volt missedem.
Miután a vérzés abbamaradt+3nap, utána mehetett a szex. Nekem ez 1 hét lett volna, de 2 hetet vartunk. 28napra meg is jött, addig vedekeztünk. Utána bele is vághattunk újra. Engem 2 het utan hívtak vissza kontrollra, 6 hét itt a szülés után van. '20 Október 29én műtöttek,január 8.án pozitív is lett a tesztem. Ma már 4 hónapis a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!