Lett hosszútávú nem múló problémád szülés után? (Min. 1 év regeneráció után)
Csak rövid távon.
Gátmetszésem volt.
Eleinte nehéz volt a behatolás, mintha újra szűz lettem volna. Kis gyakorlással, és rengeteg türelemmel pár hét után megoldódott.
Sajnos én is úgy látom mint 1-es... Most, hogy nekem is lett problémám, többen megnyíltak nekem, és nagyon elszomorodtam, mert több gyerek után mintha senki se úszta volna meg (most hüvelyi szülésre gondolok).
Én szeretnék még gyereket, de már azt sem tudom, hogy plasztikara, lézeres medencefenek regeneráciora vagy csaszarmetszesre gyujtsek e inkább.
Nekem is stressz inkontinenciám lett már az elsô gyerek után. Azóta szültem még egyszer. Csinálom az intimtornát, jobb lett ugyan valamivel, de nem múlt el teljesen. 5 éves a nagy, másfél éves a kicsi.
Máshogy is néz ki a hüvelybemenet, de ez nem érdekel, mert igazából nem lett rondább, csak más alakú.
Csak az aranyér, de az már előtte is megvolt évek óta, és nem is magától a szüléstől lett rosszabb, hanem a terhességtől. Vagyis hát nem okoz panaszokat, inkább csak annyi, hogy borzasztóan megnehezíti a tisztálkodást, ezért gondolkodom is rajta, hogy majd a második gyerek után megműttetem.
Amúgy semmi egyéb gond nincs, a szex ugyanolyan jó, mint előtte.
Gátvédelemmel szültem 4500 grammos babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!