Lett hosszútávú nem múló problémád szülés után? (Min. 1 év regeneráció után)
Nekem probléma pl, hogy az egyik lábam egy kicsivel nagyobb lett, így választanom kell, hogy az egyik lábamat szorítsa a cipő, vagy kijárjon belőle...
Sokkal jobban és büdösebbet izzadok!
Kötényhasam lett és 2 félig üres tejeszacskóm amik háton fekve oldalra folynak - annyi pénzem pedig az életben nem lesz, hogy megcsináltassam.
A köldöksérvemet szülés után 1,5 évvel megműtötték, elvileg azzal már nem lesz gond
Nekem a gátam a mai napig fáj bizonyos pozíciókban, olyan mintha szét akarna repedni.
A szex viszont jobb lett, valahogy érzékenyebb lett a hüvelyem.
Plusz pajzsmirigy-cisztám is lett, amit műteni kellett.
27 hónapja szültem
Stresszinkotencia-valamennyi màr szülès előtt is volt. A hüvelybemenetnèl lòg egy pici bőrdarab-ez nem zavar. Hòlyag- ès bèl betüremkedès a hüvely felè-zavaròak. Nagyot emeltem gyermekàgy alatt, èreztem, ahogy megcsùsznak a szerveim, ezt ennek tudom be, meg annak, hogy szülès òta ràmjött 30 kg és nem intimtornàzok.
Fàj a hàtam mikor jön a hideg, ott, ahol szülès közben fàjt. Nagyon alacsony lett a fàjdalomküszöböm ès felsikoltok, ha megijedek, ezt sose csinàltam szülès előtt.
Igen, lett és nem titkolom. Nyilván nem ezzel kezdek társaságban, nem is beszélek fűnek fának, de ha szóba jön, "bevallom".
Méhsüllyedés, hüvelyfalsérv, hólyagsérv - igazán ez zavar a legjobban, mert ettől nem tudom kiüríteni teljesen a húgyhólyagomat és sokszor ég.
2 szülésem volt, az első okozta ezeket - vákuumos horrorsztori -, a második nem rontott rajta, sőt egy darabig jobb is volt.
Hólyagsérv, végbélsérv alakult ki nálam.
A méhsüllyedést nem mondták (oylan alaposan mev se vizsgáltak) , de szerintem az is lett mert érzem az ujjammal a méhszájamat,ezelőtt meg sose.
A szexre ezek kihatással vannak, nem minden pózt tudok felvenni mert vagy fáj, vagy csak levegős az egész
A hasam lóg, 22 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!