35 éves kor felett vajon nehezebben viseli a terhességet, a szülést, utána regenerációt, éjszakázást, hisztikorszakot az ember?
Szia! Nekem csak elsô babás tapasztalatom van, így semmi összehasonlítási alapom nincs a korán szüléssel kapcsolatban. 39 múltam, mikor teherbe estem és a 40. szülinapom elôtt 2 hónappal született a lányom. Terhességem szuper volt, nem vizesedtem, nem volt terhességi cukrom, nem volt magas vérnyomásom, nem fulladoztam, mert a baba a bordáim között ide vagy oda befészkelte volna magát. Császároztak, de olyan gyorsan felépültem belôle, hogy 3 hét múlva már autót vezettem. A mai napig semmi gondom a heggel. Eddig a biztos elônyök.
Türelmesebb nem lettem, az éjszakázást úgy-ahogy elviselem, elviseltem, viszont a hisztikorszakot nagyon nehezen viselem....pont a kellôs közepében járunk. 3 éves a lányom.
Tesó valsz nem lesz és remélem még láthatom az unokáim!
Az egyetlen, amit sajnálok a késôi szülésben, hogy valószínûleg nem lesz tesó:-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!