Van itt olyan,aki egy mensi után próbálkozott netán terhes is lett missed ab után?
Figyelt kérdés
Megvolt a mensim és jövő héten megyek orvoshoz,ha azt mondja rendben vagyok, akkor szeretnènk próbálkozni és nem várakozni még hónapokat,mert 35 felettiek vagyunk.
Külföldön úgy tudom csak egy mensi várakozást mondanak, itthon meg hónapokat ez hogy lehet?
2020. júl. 14. 12:43
1/3 anonim válasza:
Én 1 mensit vártam meg, és utána nem védekeztünk. Azonnal babás lettem, már 10 hetes vagyok.
2/3 anonim válasza:
Külföldön, itt Németországban 1 mensit mondtak, mi elkezdtünk próbálkozni, elsőre nem jött össze, de most vagyok a 2.ciklusban.
Több nemzetközi tanulmány azon van, hogy nem kell hónapokat várni, otthon is van, aki ezen a véleményen van.
3/3 anonim válasza:
Nekem Magyarországon a dokim 2 hét várakozási időt mondott. Orvosa válogatja itthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!