Ha emelt progeszteron szedés mellett elkezdek barnázni akkor már nincs remény?
Szépen elmúlt a barnázásom ahogy elkezdtem dupla adagot szedni a progeszteronból, viszont ma újra elkezdődött. Már reménykedni sem merek. Orvos egy hét múlva fog látni.
Ebből már biztosan vetélés lesz? Volt valaki hasonló helyzetben?
Nem lehet tudni. Attól függ, miért barnáztál. Nekem az elsőnél nem múlt el. Először stagnált, majd erősödött. Vetélés lett.
A másodiknál hetente visszatért pár napra, de azt hematóma ürülése okozta. Nem sokára megszülöm.
Nem kell reménykedni, elég ja nem adod fel, bármi lehet...
Az első terhességemnél barnáztam, kaptam progit, attól elmúlt, aztán hirtelen friss vérjött, és elhalt a terhesség, missed ab lett, műtéttel befejezve.
Kisfiammal már a pozitív teszttől kaptam pótlást, mégis barnáztam a 7-8. hét körül, de semmi gond nem volt, megszületett rendben. 🙂
Mennyi idős terhesség amúgy? Mit látott a doki legutóbb?
Mást szedsz a progeszteron mellé?
Esetleg rutascorbinnal és magnéziummal próbálkozhatsz.
Mikor mész dokihoz?
Szurkolok neked!
Magnéziumot igen. Tegnap volt az a nagyon pici világos barnázás, de azóta semmi🙏🏻. 8.-án megyek dokihoz.
Köszönöm!
Ebben most én is annyira reménykedem mert két éve volt az első ilyen vetélésem, majd tavaly nyáron missed ab
Mi újság, kérdező?
Ugye minden rendben volt 8-án (és azóta is?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!