Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Tényleg túlreagáltam, hogy az...

Tényleg túlreagáltam, hogy az orvos mised ab-ot állapított meg ?

Figyelt kérdés

8. héten üres, szabálytalan petezsákot látott. Közölte, hogy mised ab lesz, én meg hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, kicsit elsírtam magam.

Az orvos lehet, hogy bátorításnak szánta, de lereagálta azzal, hogy “szedjem össze magam, még fiatal vagyok, próbálkozhatunk újra.”

Én reagáltam túl, hogy ez érzékenyen érintett és inkább megnyugtatást vártam, vagy ő volt túl nyers?

júl. 18. 07:04
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Az elsőnél én sem akartam elhinni, hogy missed ab. Én egyből bejelentkeztem magán orvoshoz, mert nem tudtam beletörődni abba, hogy egy év próbálkozás után ez lett... Aztán mire a magándokihoz eljutottam volna spontán elvetéltem. A második durvább volt, a 12. hetin derült ki, hogy már nem él...
szept. 6. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!