Lehet még remény?

Figyelt kérdés

5 vagy 6 hetes terhes vagyok, 10 mm-es petezsákkal. Sajnos a fogantatás ideje előtt már hónapok óta nem menstruáltam progeszteron hiány miatt, de csodák csodájára teherbe estem április végén.

Az orvos szerint 5 heted vagyok és ez a 10mm-es petezsák sajnos kevés, nincs szívcső pulzálás, ezért ő missed abortiont állapított meg és elküldene műtétre. Be is jegyeztek 1 hét múlvára, de én nem hagyom ennyiben. Sajnos vérzek is mindeközben, ezért bizonytalan vagyok. Elmegyek másik orvoshoz még a műtét előtt. Kinek volt hasonló esete?

jún. 7. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

Amire én emlékszem, ott szívhang volt, csak a CRL nem nőtt mintaszerűen (mivel elmérték).

Itt üres petezsák van, nincs embrió, nincs pulzálás. Egy 7 hetes embriót a vak is észrevesz.

Nem ok nélkül írta ki az orvos missed abra. Plusz vérzik.

Itt miben kéne még reménykedni? Én abban reménykednék, hogy kitisztulok spontán, és nem kell műtéti befejezés.

jún. 7. 23:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Remélem mihamarabb sikerül újra!
jún. 8. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!