15mm-es petezsákban 3,5mm-es embrió. Az orvol 8 hetesnek mondta. De missed ab re irt időpontot. Járt így valaki?
Miből gondolta, hogy 8 hetes vagy? Most megnéztem hetekre a méreteket.
Mert egy 8hetes embrió 14-20mm. Egy hat hetes embrió 5-8mm. Szóval kehet, hogy még nem is kell lennie feltétlenül szívhangnak. Jövő héten mindenképp menj el másik orvoshoz, remélem minden rendben lesz!
Nekem is 3 mm körüli volt a babám amikor nem találtak még pulzálást, szintén 8 hetes voltam mensitől számolva. Kiirtak missed abra, egész hetet végig bőgtem amúgy, nagyon kikészültem és tök feleslegesen, elmentem egy másik dokihoz még a műtét előtt, és lám, nőtt is, volt szívverés és méret alapján csak 5 hetes volt, ami azt jelenti hogy később fogant. Mondjuk, a tesztem is két héttel később lett csak pozitív.
Igazából nem akarok hiú ábrándokat kelteni, mert lehet hogy igaza van az orvosnak és nem indul be a szívverés, de az én példámat felhoztam hogy van még remény arra, hogy a baba jól van, csak esetleg később fogant, vagy picit nőni kell még neki ahhoz, hogy észrevehető legyen a pulzálás.
Bárhogy is alakul, mindenképp menj el egy másik orvoshoz, és ha ő se találja esetleg (kívánom ne így legyen), akkor se menj bele a műtétbe egy ellenőrző uh nélkül. Tehát közvetlen a műtét előtt is valaki még nézzen rád.
Szurkolok 🙏
En minden tudomanyos alap nelkul azt gondolom, hogy lesz ebbol baba. Valahogy ugy erzem. Annyira drukkolok neked!🤞
Mindenkepp ird majd meg, hogy mi volt a dokinal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!