15mm-es petezsákban 3,5mm-es embrió. Az orvol 8 hetesnek mondta. De missed ab re irt időpontot. Járt így valaki?
Én is drukkolok nektek!
Viszont nagyon sokszor elmegy az első terhesség. Ezt nem mondják annyira a fiataloknak. De ne csüggedj, ha el is megy, könnyebben esel majd teherbe utána. De inkább szülessen meg! És még a tesói is.
Arra még érdemes lenne rákérdezned, ha nem lennétek még túl rajta, hogy az apával a véretek összefér-e. Fogalmam sincs mi ez, de mi úgy jártunk, hogy a feleségemnek kapnia kellett egy injekciót, mert addig elvetélt. Állítólag a kettőnk vércsoportja nem fér össze. Mondjuk így 20 év után, már nem csak a vércsoportunk... :-)
Én nem is értem. Nálam 4mm-es embrionál amit kb 6 hetesnek saccoltak, szabálytalan petezsáknál engem megkérdeztek szeretnék e még várni egy hetet. Mondták hogy szerintük missed ab lesz de mivel nem volt panaszom azt mondták várhatunk. Én persze hogy azt mondtam, hogy várjunk. De a lelkemre kötötték ha barnázok, vérzek vagy görcsölök azonnal menjek be.
Pedig nincs dokim, mégis tudtak várni.
Sajnos nekik lett igazuk a következő uh-on már csak 3mm-es volt igy 2 nap mulva már a befejező műtétre került sor, de megadtuk a kis picimnek az esélyt, és nem eszem magam azon mi lett volna ha várunk egy hetet.
Ne hagyd magad, nézesd meg magad másik dokival is. Drukkolok hogy minden jól alakuljon! 💕
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. Drukkolok nektek! ❤️
U.i.: Nehogy beavatkozásra add a fejed. Én külföldön élek és itt óva intenek ettől. Nagyon elavultak e téren Magyarországon. Az én testem lerendezte magától. Félre értés ne essék, kap a tested egy bizonyos idővallumot, ha nem reagál, akkor jöhet más megoldás. Nem pedig rögtön kaparás...
Sajnos a tünetek önmagukban semmit sem jelentenek. A terhes hormonnak idő kell, amíg teljesen ki tudnak ürülni.
Éppen ezért nem indul meg a vetélés ( csupán egy bizonyos ideig persze, esetemben majdnem 3 hét volt), hiszen a szervezet fenntartja a terhes állapotot.
A vákumos beavatkozás az abortusz. Az eljárás mindkét esetben ugyanaz, sajnos...
Ne értsd félre, ezek csak tények, hogyan is működik a dolog. Nekem is megmondták, hogy a terhes tünetek az ég világon semmit sem jelentenek, nem lehet erre alapozni. Ettől függetlenül teljesen lehetséges, hogy rosszul néztek meg, épp ezért jobb is, hogy megnéznek máshol. Sok sikert! 😊
Sajnálom, de hidd el okkal történik. Nehéz ez, de túl leszel rajta. ❤️
Én is decemberben vetéltem, márciusban már pozi volt a tesztem, azzal a terhességemmel minden rendben volt. Szurkolok nektek a továbbiakban is 💕🙏
Először is nagyon sajnálom! Sok erőt, kitartást kívánok nektek! ❤️
Helyesen döntöttél. A 2 hét megválasztja. Nekem majd 3 hetet igényelt, a kórházi időpont előtt 2 nappal megtörtént, hála Istennek. Ez idő alatt minden okés volt, csupán előtte 2 nappal barnás/narancssárgás folyásom volt, ami általában a jel, hogy hamarosan megindult a dolog.
Ha van kérdésed esetleg, írhatsz nekem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!