5 vagy 6 hetes terhes vagyok, 10 mm-es petezsákkal. Sajnos a fogantatás ideje előtt már hónapok óta nem menstruáltam progeszteron hiány miatt, de csodák csodájára teherbe estem április végén.
Az orvos szerint 5 heted vagyok és ez a 10mm-es petezsák sajnos kevés, nincs szívcső pulzálás, ezért ő missed abortiont állapított meg és elküldene műtétre. Be is jegyeztek 1 hét múlvára, de én nem hagyom ennyiben. Sajnos vérzek is mindeközben, ezért bizonytalan vagyok. Elmegyek másik orvoshoz még a műtét előtt. Kinek volt hasonló esete?
5+3-nál volt 10 mm-es petezsákom semmi más, de nem véreztem egyszer sem.
jún. 7. 16:56
2/12 anonim válasza:
Az itt a probléma, hogyha április végén estél teherbe, akkor nem 5 hetes vagy. 5 hetesen amúgy elég lehetne ennyi, bár 10milli fölött kell már benne lenni valaminek. Nekem pont 10millinél szikhólyag volt és embriócsomó sejthető.
jún. 7. 17:20
3/12 anonim válasza:
Ha április végén volt pozitív a teszt, 8, de inkább 9 hetes vagy. 1 hónapos lemaradásban van a terhességed, 10000%, hogy ebből semmi nem lesz. Sajnálom.
jún. 7. 19:24
4/12 A kérdező kommentje:
Április utolsó hetében fogant, május közepén volt pozitív a teszt. Tehát most 5 hetes terhes vagyok a héten, az orvos is így számolta.
jún. 7. 19:49
5/12 anonim válasza:
Ha április vége alatt mondjuk 30-t érted, azt utólag úgy kell számolni terhességi korban, hogy 2 hét. Azaz ma, június 7-én 7+3 hetes vagy. Kell lennie embriónak bőven, szívveréssel. Így is 2 hét lemaradásban vagy.
A dokid nem tud számolni, vagy leszarja. De ez sehogy sem 5 hét. Nézd meg a naptárat.
jún. 7. 20:48
6/12 anonim válasza:
A terhességi kort NEM a fogantatástól számoljuk. Aki 5 hete esett teherbe, az 7 hetes terhes. Mert a terhesség számításánál vagy az utolsó menstruáció a kiindulási pont, vagy ha nem szabályos a ciklus, akkor a feltételezett fogantatás idejekor számítasz 2 hetes terhesnek.
jún. 7. 20:50
7/12 anonim válasza:
Mikor volt az utolsó menstruációd első napja? Amúgy 5 hetesen csak 10 mm-es üres petezsakom volt...most meg egy 7,5 hónapos kisfiam.
jún. 7. 20:54
8/12 A kérdező kommentje:
Február 24. az utolsó menstruációm első napja.
jún. 7. 20:56
9/12 anonim válasza:
Ha május közepén volt először pozitív a teszted, 7 hetes terhes vagy. Ez nem lehet élő terhesség.
jún. 7. 20:58
10/12 anonim válasza:
Itt olvastam azért már olyat, hogy 1-2 hét lemaradást végül behozott az embrió, na mondjuk a vérzés nem biztató valóban. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!