Nincs remény már? 18 mm-es a petezsák,3,3mm-es szikhólyag, van lepénykezdemény is,de nem láttak embriót.
Nem írtad hány hetes vagy. Elvileg bármi lehet, de sok reményt nem fűznék hozzá :(
De azt jó ha tudod, hogy van választásod, nem muszáj a művi befejezés, otthon is megvárhatod, és majd elmész leellenőriztetni hogy kitisztult-e minden. Persze az is oké, ha a műtétet választod, a lényeg hogy te dönts.
Nekem hasonló. 22mm petezsák, 4mm szikhólyaggal.
Műtét lett belőle.
Nekem azt mondta a doki, 10mm petezsákban szikhólyagnak, 15mm petezsákban embriónak kellene lenni...
Vitába szállnék ezzel a várd meg otthon dologgal. A doki akihez jártam, ő is ajánlotta, mert a spontán vetélés jobb mint a művi... jahm, majdnem belehaltam. 4és fél hét után hullafoltok jelentek meg rajtam, és vérmérgezés nyomai is fellelhetőek voltak a szervezetemben....
Utána volt még1 vetélésem, ott gondolkodás nélkül a műtétet kértem. Pont semmi hátrányát nem éreztem
Hm, úgy tényleg nehéz. Én azért szurkolok, hátha...
Az orvos meg hazudott. Nem muszáj, legfeljebb ajánlott, bár azért felettébb kíváncsi lennék a magyarázatára, hogy szerinte miért muszáj, mi utal arra hogy magától nem fog kitisztulni, ha még az se biztos hogy nincs baba...?
Szia 8.hétben még mindig 15 ezer volt a hcg egyáltalán nem csökkent, 2.8 embrió is volt de szívhang nem lett.
Műtét után 1 héttel ürült ki a hcg.
Kedves 6-os! Te adtál pici reményt most nekem. Akkor még bízok a péntekben.
Természetesen mindenkinek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!