Nincs remény már? 18 mm-es a petezsák,3,3mm-es szikhólyag, van lepénykezdemény is,de nem láttak embriót.
Figyelt kérdés
Pár nap múlva lesz kontroll. Ha nincs változás,művi befejezés lesz. Volt így már valaki,hogy esetleg mégis lett baba?2021. márc. 16. 13:53
31/40 A kérdező kommentje:
Két orvos már megvolt. A kontroll uh-t másik csinálta 3 napra az előzőhöz. Az már hasi uh volt,nem hüvelyi.
2021. márc. 23. 19:37
32/40 anonim válasza:
Nekem pénteken megnézte a doki, hétfőn műtött és előtte vitt be uh ra, és hívott még 1 orvost hogy a műtéti papírt aláírja, hogy nincs mit látni.
33/40 anonim válasza:
Akkor sem műtenek/műthetnek meg utolsó ellenőrzés nélkül....
30!
Semmit. A semmibe a szőlőcukor is beletartozik.
34/40 A kérdező kommentje:
Milyen volt msga a műtét? Gondolom minden altatásban történik,így fájdalom nincs. És műtét után?
2021. márc. 23. 20:05
35/40 anonim válasza:
Nem vagyok görcsölős, a vérzés sem vészes, csak műtét után ahogy felálltam önt el. Én már mielőtt menni kellett raktam elérhető távolságra bugyit betéttel és fekve magamra is húztam ahogy magamhoz térzem. Sajnos profi vagyok ez volt a 3. missed
36/40 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Én lelkileg össze vagyok törve. Talán ezért halogatom a műtétet is. :(
2021. márc. 23. 20:21
37/40 anonim válasza:
Az első az megviselt jobban, majd megszületett a fiam.
A mostani azért nem mert szívhang sem volt és előtte 14.hétben betegség miatt lett megszakítva, na az borzasztó volt, de a fiam itt van az a fontos.
38/40 anonim válasza:
Es ha valakinek esetleg leesik a cukra vagy rosszul lesz akkor igy jart..
Nekem is volt mar missed ab mutetem de ott nem volt gond olyan sokkban voltam szerintem..
40/40 A kérdező kommentje:
Nem nézegettem az oldalt azóta. Megúsztam a műtétet,spontán elindult a vetélés a kiírt műtét napja előtt 4 nappal. Jól vagyok,előre nézünk,tervezgetjük a következő babát.
2021. máj. 14. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!