Hematóma ürül vagy kezdődő vetélés?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok. 6 hetesen talaltak egy nagy hematómát, akkor erős piros vérzésem volt. Pár nappal később néhány napos barnázás majd semmi. Egy hét múlva újrakezdődött a barnázás, egyre erősebb lett, ma már rózsaszínes volt inkább a wc papír. Lehet, hogy így ürül a hematóma vagy ez már kezdődő vetélés? Néha görcsölgetek is.
Az orvosom a héten szabadságon van, azt mondta, csak akkor menjek, ha bő friss piros, darabos vérzésem van.
márc. 5. 20:43
22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm, időközben csökkent a vérzés, már alig van. Remélem csökkent a hematóma, de nem merem beleélni magam, volt már ilyen, akkor mégsem csökkent. Holnap megyek kontrollra, ott majd kiderül. Azóta az ételundorom erősödött, így kicsit megnyugodtam, hogy végre van tünetem. Most leszek 10 hetes.
márc. 11. 17:34
23/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Szerencsére minden rendben volt az ultrahangon, 10 hetes múltam, a hematóma elkezdett szervülni. A tegnapi elmenetel után még a háziorvoshoz is el kellett mennem, viszont a végére ez igy sok lett és ismét elkezdtem vérezni. Remélem nem lesz gond belőle, most próbálok tovább pihenni, túl sokat kellett mozognom tegnap. Legközelebb a genetikaira megyek két hét múlva.
márc. 13. 08:14
24/28 A kérdező kommentje:
Szerintetek az probléma lehet, hogy szervülő hematóma mellett is barnázás van. Vagy amíg teljesen el nem múlt, addig ez még előfordulhat?
márc. 13. 08:48
25/28 anonim válasza:
Örülök, hogy jobb már.
Nekem is azt mondták, hogy ez már szinte szervült, nem várható belőle semmi, de ez a hematómámat nem nagyon érdekelte. Ugyanúgy barnázgattam.
26/28 anonim válasza:
Minden rendben lessz kérdező 😊 Erős a babuci és már a hematóma is szervül.Nekem amíg teljesen fel nem szívódott addig ürült szóval elég sokáig,hol erősebben hol gyengébben barnáztam vagy véreztem!Szívből ajánlom a velfemet,de ezt írtam is!Nekem sokat segített 😊
27/28 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy? Én a 18 As vàlaszoló vagyok. 1;5 hete szedem a velfelm-et és nekem nagyon sokat segített.
28/28 A kérdező kommentje:
Szia! Jobban voltam, most húsvét vasárnap ismét ügyelet, újabb hematóma. Sajnos nem nagyon akar rendbejönni a helyzet, de szerencsére nincs nagyobb baj.
ápr. 4. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!